SPECIJAL "CRNA GORA BIRA": Pratite lokalne izbore u Podgorici na Kurir televiziji u nedelju od 21.30 časova
Foto: Promo

KURIR TV

SPECIJAL "CRNA GORA BIRA": Pratite lokalne izbore u Podgorici na Kurir televiziji u nedelju od 21.30 časova

Prvi ćete saznati rezultate, pratićete uključenja novinara iz izbornih štabova, a u studiju će najnovije vesti analizirati kredibilni gosti

Objavljeno:

Lokalni izbori u Podgorici i još 13 opština u Crnoj Gori održaće se u nedelju, 23. oktobra. Političke partije će odmeriti snage, a Kurir televizija će emitovati specijalnu emisiju "CRNA GORA BIRA" u nedelju od 21.30 časova.

Prvi ćete saznati rezultate, pratićete uključenja novinara iz izbornih štabova, a u studiju će najnovije vesti analizirati kredibilni gosti.

Iako su ovo lokalni izbori, izuzetno su važni jer se održavaju u glavnom gradu gde živi 190.000 stanovnika, što je skoro trećina građana Crne Gore.

U Podgorici će se za glasove boriti partije sa osam izbornih lista, a glavna politička bitka vodiće se između aktuelne lokalne vlasti predvođene DPS-om i partija koje su na parlamentarnim izborima 2020. godine odnele pobedu na državnom nivou. Saznajte ko će pobediti u glavnom gradu i ostalim crnogorskim opštinama - pratite Specijal na Kurir televiziji "Crna Gora bira" u nedelju, 23. oktobra od 21.30 časova.

(Espreso / Promo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.