OVO JE DOKAZ DA KEJT NE MOŽE DA PODNESE MEGAN? Jedan detalj svima ZAPAO ZA OKO, ceo svet bruji o OVOME! (VIDEO)
Kraljevska porodica, Foto: Printscreen/Twitter/@SussexHenryVIII

TENZIJE U KRALJEVSKOJ PORODICI

OVO JE DOKAZ DA KEJT NE MOŽE DA PODNESE MEGAN? Jedan detalj svima ZAPAO ZA OKO, ceo svet bruji o OVOME! (VIDEO)

Kejt Midlton i Megan Markl zajedno su se sa svojim muževima pojavile ispred palate Vindsor kako bi se obratili ožalošćenim građanima zbog smrti kraljice Elizabete II

Objavljeno:

O navodno lošem odnosu nove princeze od Velsa i vojvotkinje od Saseksa, ne prestaje da se priča, a još jedan nedavno objavljen snimak samo je dodatno podgrejao ovo mišljenje javnosti.

Naime, Kejt Midlton i Megan Markl zajedno su se sa svojim muževima pojavile ispred palate Vindsor kako bi se obratili ožalošćenim građanima zbog smrti kraljice Elizabete II. Javnost od smrti kraljice do detalja analizira poznatu porodicu, pa te tako slučaj i sa ovim snimkom.

Korisnici Tvitera tako su na ovom videu zapazili trenutak za koji mnogi misle da je otkrio da među njima i te kako postoje tenzije.

Naime, na snimku koji se širi društvenim mrežama Kejt i Megan zajedno izlaze iz automobila pred dvorcem, obe sa iste strane, a Kejt je zatim požurila prema Vilijamu i Hariju ne čekajući Megan koja se, očigledno zbunjena, kratko zadržala na mestu, a zatim nastavila prema njoj.

Zbog ovog pomalo neprijatnog trenutka, ljudi su uvereni da Kejt ne može da podnese Megan, a u prilog tome ide još jedan snimak na kome se slavna četvorka okupila pred automobilom nakon što su pozdravili okupljene pred dvorcem i primili izraze saučešća zbog smrti kraljice Elizabete II.

Tu se vidi ledeni pogled koji je Kejt uputila Megan neposredno pre nego što je s osmehom na licu još jednom mahnula okupljenima.

Tviterom se širi i fotografija na kojoj je Megan uhvaćena kako čežnjivo gleda u Kejt, dok ona i prinčevi razgledaju cveće koje je postavljeno uz ogradu dvorca.

Inače, ovo je prvo zajedničko pojavljivanje britanskih prinčeva i njihovih supruga od Dana Komonvelta u martu 2020. godine, a dogodilo se spontano, na inicijativu princa Vilijama.

Podsetimo, kraljica Elizabeta II preminula je u četvrtak u zamku Balmoral u 97. godini. Opelo će se održati u Vestminsterskoj opatiji 19. septembra.

Službu će verovatno voditi dekan Vestminstera Dejvid Hojl, a propoved će održati nadbiskup Kenterberija Džastin Velbi. Premijerka Liz Tras može biti pozvana da pročita lekciju.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.