"BOLESNI STARAC": Isplivao ŠOKANTAN snimak princa Endrjua, pogledajte gde pipka ĆERKU, svet na NOGAMA! (VIDEO)
Princ Endrju, Foto: Profimedia

JEZIVO

"BOLESNI STARAC": Isplivao ŠOKANTAN snimak princa Endrjua, pogledajte gde pipka ĆERKU, svet na NOGAMA! (VIDEO)

Sporni snimak nastao je juče dok je princ Endrju sa ćerkama Eugenijom i Beatris razgledao cveće i poklone koje su obožavaoci ostavili ispred kapija zamka Balmoral u Škotskoj

Objavljeno: 11:04h

Nakon što se na internetu pojavio snimak na kom se vidi kako princ Endrju grli ćerku Eugeniju, a onda rukom prelazi preko njene zadnjice, jedan muškarac koji je bio u publici nazvao ga je pogrdnim imenom.

- Endrju, ti si bolesni starac - izgovorio je čovek iz publike dok je princ Endrju zajedno sa sestrom i braćom koračao iza kovčega njegove majke kraljice Elizabete.

Nakon što se ova rečenica čula u programu BBC televizije koja je ovaj događaj prenosila uživo, zvuk na snimku je ugašen, tako da niko nije uspeo da čuje šta je ovaj čovek iz publike još izgovorio.

Sporni snimak nastao je juče dok je princ Endrju sa ćerkama Eugenijom i Beatris razgledao cveće i poklone koje su obožavaoci ostavili ispred kapija zamka Balmoral u Škotskoj.

Princ Endrju
Princ Endrjufoto: Profimedia

U jednom trenutku Endrju je zagrlio Eugeniju i počeo je da je teši. U momentu kada je počeo da se spušta kako bi pročitao poruke, njegova ruka je i dalje bila na ramenu njegove ćerke. Dok se spuštao njegova ruka je prešla preko Eugenijinih leđa, a zatim i zadnjice.

Ovaj njegov potez nije ostao neprimećen posebno na društvenoj mreži Tviter, piše Newsweek.

Muškarac koji je vređao princa Endrjua je ubrzo uhapšen zbog vređanja, a to je potvrdila i britanska policija.

- Muškarac (22) uhapšen je zbog kršenja reda i mira tokom povorke u ponedeljak, oko 14.50 po lokalnom vremenu - saopštio je portparol policije, piše Daily Mail.

Ukoliko protiv njega bude podignuta optužnica, preti mu zatvorska kazna u trajanju od godinu dana, kao i novčana kazna od 5.000 funti (oko 5.700 evra).

Princ Endrju
Princ Endrjufoto: Profimedia

Podsetimo, početkom godine princ Endrju se našao u centru pažnje britanske javnosti kada ga je nekoliko devojaka optužilo za seksualno zlostavljanje i pedofiliju.

On je u februaru ove godine na račun fondacije Virdžinije Džufri, koja ga je tužila da ju je zlostavljao dok još nije punoletna, uplatio milionski iznos. Na taj način izbegao je da spor završi pred sudom.

Nakon ovih optužbi on je bio prinuđen da se povuče se sa svih kraljevskih dužnosti i od tada je retko viđen u javnosti.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.