OTAC UBIO SVOG SINA (3), MALIŠAN SMRVLJEN NA SMRT DOK SE IGRAO! Ovo je KOŠMAR NAD KOŠMARIMA, stravična TRAGEDIJA!
Ilustracija, Foto: Profimedia

UŽAS

OTAC UBIO SVOG SINA (3), MALIŠAN SMRVLJEN NA SMRT DOK SE IGRAO! Ovo je KOŠMAR NAD KOŠMARIMA, stravična TRAGEDIJA!

Preminuo dok se igrao na svom biciklu

Objavljeno:

Tata je slučajno ubio svog trogodišnjeg sina kada ga je udario svojim kamionetom i prikolicom, zaključeno je u istrazi.

Ianto Dženkinsu je smrvljen na smrt dok se igrao na svom biciklu sa svojom sestrom i rođakom na seoskoj farmi u Efailvenu, Pembrokšir, Vels.

Mališan je tragično nastradao kada se njegov otac Guto Dženkins (32) povukao sa porodične farme i udarila ga je njegova prikolica od 8 stopa napunjena zemljom, pričvršćena za njegov 4Ks4.

Iantova starija sestra utrčala je vrišteći u seosku kuću i viknula svojoj baki – koja je bila zauzeta radom unutra – „Mamu Ianto je mrtav.“

Njegova baka je tada izjurila napolje i prvo pomislila da je Janto pao sa bicikla, ali kada se približila, videla je da je mrtav, saznala je istraga u gradskoj kući Laneli.

Gospodin Dženkins je rekao da su se Ianto, njegova sestra i njihov rođak igrali u dvorištu ispred glavne kuće i da su kapije zatvorene da bi se stvorila bezbedna zona.

Već su mu pomogli u jednom trčanju ujutru u avgustu prošle godine, pre nego što su se vratili na seosku farmu.

Farma
foto: Printscreen

Gospodin Dženkins je rekao: „Proverio sam oba svoja bočna retrovizora i oni su pokazali da su zadnji i bočni deo prikolice čisti, a zatim sam pogledao preko ramena u bližu stranu da proverim mrtvi ugao. Zadovoljan da je to bezbedno, onda sam se samo povukao napred i odvezao se farmom do puta."

"Povukao sam se polako i kontrolisano i uopšte se nisam otkotrljao unazad. Jedina stvar na koju sada mogu da se setim je da je Ianto morao da bude u slepoj tački, ili da se pomerio u blizinu prikolice dok sam gledao u svoje drugo ogledalo ili ispred sebe kako bih bio siguran da je ovo područje čisto."

"Uopšte ga nisam video uprkos tome što sam pogledao svoja ogledala i pogledao preko ramena pre nego što sam se povukao."

„Kada sam stigao na vrh staze, dobila sam poziv od mame i mama je stalno govorila da je Ianto mrtav. To je bio najgori poziv u mom životu."

Dodao je: „Ne prođe dan kada ne pomislim na Ianta. Kao njegov otac, okolnosti njegove smrti sa samo tri godine su noćna mora sa kojom ću živeti do kraja života."

Još uvek imam flešbekove nesreće i ne prođe dan kada ne razmišljam o tome šta se dogodilo. Bol i krivica će ostati sa mnom do kraja života."

Policija
foto: AP

Obdukcijom je utvrđeno da je Ianto zadobio „katastrofalnu“ povredu glave i da bi odmah umro. Istražitelji nisu našli nikakve greške na pikapu ili prikolici, saznaje uviđaj.

Izvršni inspektor za zdravlje i bezbednost Ris Hjuz rekao je da krv pronađena na prikolici ukazuje na to da je Ianto udario njom, a ne kamionetom.

Dok je porota donela zaključak o nesrećnoj smrti, rekavši da je dete umrlo od „povrede glave izazvane udarom natovarenom prikolicom“.

Vršilac dužnosti višeg mrtvozornika Pol Benet zahvalio se poroti i dodao: „Bilo bi greškom da zvanično ne izrazim iskreno saučešće porodici.“

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.