PUTIN VAN SEBE OD BESA: Uputio ozbiljno UPOZORENJE, ovo se tiče SVIH, zagrmeo kao NIKADA!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

ruski lider

PUTIN VAN SEBE OD BESA: Uputio ozbiljno UPOZORENJE, ovo se tiče SVIH, zagrmeo kao NIKADA!

Ograničavanje cena "bila bi apsolutno glupa odluka", rekao je Putin na ekonomskom forumu u Vladivostoku

Objavljeno: 12:50h

Moskva više neće isporučivati naftu ili gas zemljama koje ograničavaju cenu, upozorio je danas ruski predsednik Vladimir Putin, dok Zapad razmatra uvođenje takve mere.

Ograničavanje cena "bila bi apsolutno glupa odluka", rekao je Putin na ekonomskom forumu u Vladivostoku.

"Nećemo isporučiti ništa ako je to u suprotnosti sa našim interesima, u ovom slučaju ekonomskim. Ni gas, ni naftu, ni ugalj... Ništa", dodao je on.

1 / 4 Foto: Profimedia

Podsetimo, opadanje globalne dominacije Sjedinjenih Američkih Država povezano je sa ubrzanjem politike sankcija zapada, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin danas na plenarnoj sednici Istočnog ekonomskog foruma.

"Ludilo sa sankcijama", koje je pokrenuo takozvani kolektivni Zapad je pretnja za ceo svet, rekao je Putin i dodao da su pandemiju kovida zamenili drugi izazovi koji sada prete celom svetu.

"Govorim o ludilu Zapada sa sankcijama, njihovim neskrivenim, agresivnim pokušajima da nametnu svoja pravila ponašanja drugim zemaljama, uskrate im suverenitet i podvrgnu ih svojoj volji", rekao je Putin.

1 / 6 Foto: Kineska medijska grupa

Katalizator ovih procesa sankcija bio je pad dominacije SAD u globalnoj ekonomiji i politici, kao i "tvrdoglava nespremnost, pa čak i nesposobnost zapadnih elita da sagledaju, prihvate objektivne činjenice", rekao je Putin na skupu u Vladivostoku.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.