SVE OČI UPRTE U PUTINA: Atmosfera hladnija od SIBIRA, gledajte samo kako je prošao SUSRET sa Gerasimovim! (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Twitter/Carl Bildt

ponašanje

SVE OČI UPRTE U PUTINA: Atmosfera hladnija od SIBIRA, gledajte samo kako je prošao SUSRET sa Gerasimovim! (VIDEO)

U drugom klipu atmosfera je bila bolja. Putin i Šojgu su prikazani kako razmenjuju šale dok je Gerasimov razgovarao telefonom

Objavljeno: 10:54h

Predsednik Rusije Vladimir Putin prikazan je tokom neprijatnog susreta sa svojim načelnikom vojnog štaba u utorak dok je posmatrao vojne vežbe Vostok 2022 (Istok 2022).

Vojna novinska služba Zvezda objavila je snimak na kom Putin i načelnik Generalštaba general Valerij Gerasimov ulaze u kabinu za posmatranje, sede dosta udaljeni jedan od drugog i ćute dok čekaju dolazak ministra odbrane Rusije Sergeja Šojgua, prenosi Rojters.

Gerasimov je gladio kosu i gledao po papirima, a Putin je gledao kroz dvogled, u jednom trenutku priznajući generalov komentar kratkim klimanjem glave.

Nezgodan govor tela izazvao je pažnju političkih i vojnih analitičara na društvenim mrežama.

- Putin očigledno ne želi ni da razgovara sa komandantom ruskih oružanih snaga, napisao je bivši švedski premijer Karl Bilt na Tviteru.

U drugom klipu atmosfera je bila bolja. Putin i Šojgu su prikazani kako razmenjuju šale dok je Gerasimov razgovarao telefonom, prenosi Rojters.

Gerasimov je bio odsutan iz javnosti tokom 195 dana ruskog rata u Ukrajini, što je podstaklo spekulacije o njegovom odnosu sa Putinom, pa čak i povremeno o njegovom zdravlju.

Bonus video:

06:07

SVAKI PUT KAD MILO SPOMENE SPC ZNAČI DA JE UKRAO MILION EVRA! Manipulaciji Đukanovića nikad kraja: Oseća se nemir u DPS-u!

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.