ŠTA JE BRE OVO? CEO SVET BRUJI O PUTINU ZBOG ŠOK SNIMKA: Svi gledaju u jednu tačku, ne veruju šta se dešava (VIDEO)
Foto: Prointscreen

ŠTA JE OVO?!

ŠTA JE BRE OVO? CEO SVET BRUJI O PUTINU ZBOG ŠOK SNIMKA: Svi gledaju u jednu tačku, ne veruju šta se dešava (VIDEO)

Obavještajci su takođe tvrdili kako je u martu pokušan atentat na Putina

Objavljeno:

Već duže vreme se u zapadnim medijima spekuliše da je ruskom predsedniku Vladimiru Putinu narušeno zdravlje.

Glasine o bolesti šefa Kremlja prosto su “eksplodirale” od početka ruskog napada na Ukrajinu. Tako se, na primer, pretpostavljalo da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, međutim službene potvrde ni za jednu od tih tvrdnji nema.

Do sada je niz snimaka o navodno neobičnom ponašanju Putina izašlo u javnost, a nedavno se pojavio još jedan. Naime, tokom dodele nagrade ruskom reditelju Nikiti Mihalkovu Putin je održao govor. Na snimku ceremonije, koji se proširio društvenim mrežama, vidi se kako se lider ljuljao tokom dodele nagrade. Za to vreme je za govornicom tresao noge dok se rukama pridržavao za postolje.

Podsetimo, pre nekoliko dana, je navodni anonimni izvor iz Kremlja tvrdio je da su Putinu njegovi lekari savetovali da ne drži duge govore i pojavljivanja.

Nedavno je šef ukrajinske obaveštajne službe general Kirilo Budanov rekao za Skaj njuz da je Putin u “vrlo lošem psihičkom i fizičkom stanju i jako je bolestan”. Takođe, nedavno se pojavila i informacija da u poverljivom američkom izveštaju stoji da je Putin u aprilu bio podvrgnut lečenju od uznapredovalog raka, rekli su za Njuzvik tri čelnika američkih obaveštajnih službi koji su pročitali izveštaje.

Obavještajci su takođe tvrdili kako je u martu pokušan atentat na Putina.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.