ISPLIVAO DIRLJIV SNIMAK UBIJENE BOGATAŠISE: Na licu osmeh od uva do uva, nije ni slutila kakav joj se HOROR SPREMA!
Eliza Flečer, Foto: Printscreen/Twitter/@RyanGirdusky

PROCURELO

ISPLIVAO DIRLJIV SNIMAK UBIJENE BOGATAŠISE: Na licu osmeh od uva do uva, nije ni slutila kakav joj se HOROR SPREMA!

Policija je potvrdila da telo, koje su pronašli u ponedeljak u blizini mesta na kojem je nestala, pripada mladoj učiteljici

Objavljeno:

Na društvenim mrežama pojavio se snimak Elize Flečer, bogate naslednice i učiteljice iz Tenesija, na kojem peva svojim učenicima. Snimak je nastao pre nego što Eliza oteta i ubijena prošle nedelje.

U snimku Flečer peva "This Little Light of Mine" i govori svojim đacima o svom psu. Snimak, koji je pregledan više od 530.000 puta na Tviteru, došao je sa njenog Jutjub kanala, prenosi Independent.

Flečer je nestala u petak ujutru nakon što je otišla na trčanje u blizini kampa Univerziteta Memfis. Njeno telo je pronađeno u ponedeljak iza prazne kuće u blizini mesta gde je kidnapovana, saopštila je policija.

- Slomljeno nam je srce i uništeni smo ovim besmislenim gubitkom. Liza je bila radost mnogima - njenoj porodici, prijateljima, kolegama, studentima, roditeljima i svima koji su je poznavali - navodi se u saopštenju porodice.

Zvaničnici Memfisa nazvali su ubistvo "veoma tužnim danom u gradu".

1 / 5 Foto: Facebook/Policijska uprava Grada Memphis

- Dok ishod ove istrage nije onakav kakvom smo se nadali, zadovoljni smo što smo sklonili opasnog predatora sa ulica Memfisa - rekao je šef policije Serelin Dejvis.

Policija je za vikend uhapsila Kleota Abstona (38), koji je osumnjičen da je oteo i ubio učiteljicu. Optužen je za ubistvo prvog stepena i kidnapovanje.

Flečer je unuka pokojnog lokalnog biznismena i filantropa Džozefa "Džoa" Orgila III, koji je osnovao kompaniju za snabdevanje hardverom Orgill iz Memfisa.

Privatno, porodično preduzeće sada vredi 3,2 milijarde dolara.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.