DANILO JE VODIO LJUBAV S MOMKOM NASLONJEN NA PROZOR: Sada mu preti VELIKA KAZNA, šokantna priča!
Timur, Foto: Danil i Timur Foto: Telegram/Baza

užas u rusiji

DANILO JE VODIO LJUBAV S MOMKOM NASLONJEN NA PROZOR: Sada mu preti VELIKA KAZNA, šokantna priča!

Jedan od privedenih je objasnio da su deca na prozoru pomislila da nešto nije u redu jer su se on i njegov “drug” skinuli zbog popravke cevi u kupatilu koja je pukl

Objavljeno:

Dvojica gej mladića iz Moskve imali su s*ks u svojoj kući naslonjeni na prozor i sada im preti 20 godina robije jer su ih gledala deca koja su sve ispričala majci.

Eksplicitnu scenu na prozoru videli su dečaci od 12 i 13 godina, koji žive u susednoj kući. Kada su majci rekli šta su videli, ona je bila ogorčena i rešila da kazni ljubavnike tako što će ih prijaviti policiji.

Na njen poziv, u kuću preko puta stigli su policajci i zatekli Timura (21) i Danila (22). Na pitanje zašto su goli do pojasa rekli su da im je pukla cev i da nisu hteli da se pokvase dok je popravljaju, prenosi izveštaj policije popularni Telegram kanal Baza.

Danilo
foto: Danil i Timur Foto: Telegram/Baza

Inače, iako mladići nisu znali da ih gledaju deca, po ruskom zakonu je kažnjivo izlaganje dece s*ksualnim radnjama. Zbog toga im po zakonskom članu o “nasilnim radnjama s*ksualne prirode” preti od 12 do 20 godina robije, iako su odnose imali u svom domu bez ikakvog nasilja.

Jedan od privedenih je objasnio da su deca na prozoru pomislila da nešto nije u redu jer su se on i njegov “drug” skinuli zbog popravke cevi u kupatilu koja je pukla. Kako prenose ruski mediji, majka jednog od osumnjičenih je kazala da njen sin “uglavnom” ima devojku.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.