ANA NIKOLIĆ PREŠLA SVE GRANICE: Isprozivala koleginicu da "MALO PARADIRA PO MANASTIRIMA, MALO PO GEJ PARADI"!
Foto: Damir Dervišagić

Sve je iznenadila

ANA NIKOLIĆ PREŠLA SVE GRANICE: Isprozivala koleginicu da "MALO PARADIRA PO MANASTIRIMA, MALO PO GEJ PARADI"!

Bukti estradni rat!

Objavljeno:

Pevačice Ana Nikolić i Seka Aleksić oglasile su se na svojim mrežama povodom Europrajda, a sada je Ana javno isprozivala Seku.

Naime, Nikolićeva je na Instagramu podelila Sekine fotografije iz manastira i napisala sledečeće:

1 / 6 Foto: Printscreen

– Baš pravi primer “paradiranja”… I dvostrukih aršina. Ova “vernica” malo paradira po manastirima, malo paradira gej paradu. Malo je kontradiktorna. Kao što rekoh, ne podržavam nikakvo paradiranje. A ponajmanje ljude koji se lažno predstavljaju” – napisala je Nikolićeva.

Inače, malo pre toga Seka je na Tviteru napisala: “Pojedine pevačice su p*deri stvorili, tačka!”, zbog čega je Ana očigledno i potkačila koleginicu.

Seka Aleksić
foto: Damir Dervišagić

– Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ja ne osuđujem gej ljude. Ali sve što je transparentno treba… ja mislim to i za ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej.. zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi.. ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! – rekla je za Kurir Ana.

Bonus video:

02:38

ESPRESO ANKETA: Pitali smo građane šta misle o dramatičnoj situaciji u Ukrajini

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.