ŠOKANTNO! Glumica priznala da VOLI ISTI POL, LJUBI JE GDE STIGNE (FOTO)
Rebel Vilson, Foto: Printscreen

ne kriju ništa

ŠOKANTNO! Glumica priznala da VOLI ISTI POL, LJUBI JE GDE STIGNE (FOTO)

"Uhvaćena" je sa devojkom u javnosti

Objavljeno:

Slavna glumica Rebel Vilson nedavno se našla u centru pažnje nakon priznanja da je privlače žene.

Glumica je obelodanila svoju emotivnu vezu sa dizajnerkom Romanom Agrum.

"Godinama sam mislila da tražim princa iz bajke, ali možda je ono što mi sve ovo vreme bilo potrebno zapravo Dizni princeza", napisala je tada glumica ispod zajedničke fotografije sa svojom devojkom.

Paparaci nedavno uspeli da zabeleže par fotografija na kojima se jasno vidi kako glumica sa dizajnerkom razmenjuje neženosti.

Naime, njih dve su se držale za ruke i šetale, dok su se u par navrata poljubile.

Vilsonova je pre izvesnog vremena otkrila medijima da ju je sa dizajnerkom spojio prijatelj, te da je njihov susret bio vrlo romantičan.

"Nedeljama smo razgovarale telefonom, pre sastanka. To je bio stvarno dobar način da se upoznamo. Bilo je pomalo old-school u tom smislu - vrlo romantično", rekla je glumica.

"Mislim da prolazim kroz proces pronalaženja veće vlastite vrednosti, mislim da je ono što želim od partnera sada na nekom višem nivou i stoga je sjajno imati nekoga ko se oseća kao ravnopravan partner i biti u zdravoj vezi. Bilo je trenutaka - ne kažem sa svim mojim bivšima, oni su super - ali bilo je trenutaka koje sam verovatno trpela, a nisam trebala. Tako da je drugačiji osećaj biti u stvarno zdravoj vezi", rekla je Vilsonova.

(Espreso/Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.