MEGAN MARKL PREŽIVELA PRAVI PAKAO! Otkrila sve o incidentu, POTRESNO
Megan Markl, Foto: Profimedia

jezivo!

MEGAN MARKL PREŽIVELA PRAVI PAKAO! Otkrila sve o incidentu, POTRESNO

Kada su došli do smeštaja, njihova dadilja Loren bila je u suzama

Objavljeno:

Megan Markl je u prvoj epizodi svog podkasta Archetypes progovorila o zastrašujućem trenutku kada je izbio požar u sobi u kojoj je boravio njen sin Arči dok je ona bila u poseti Africi 2019. godine, svega nekoliko meseci nakon njegovog rođenja.

- Kad smo išli na turneju u Južnoafričku Republiku, sleteli smo s Arčijem. On je imao oko četiri i po meseca. Čim smo sleteli, morali smo da ga ostavimo u stambenoj jedinici u koju su nas smestili - prepričavala je svojoj prijateljici, slavnoj teniserki Sereni Vilijams.

Zapalila se grejalica

- Nameravali smo da ga spremimo za spavanje, ali odmah smo otišli na službeni angažman u grad Nyang gde sam držala govor ženama i devojkama. Kada se događaj završo ušli smo u automobil i rekli su nam da je izbio požar u rezidenciji. Pitala sam ih šta se dogodilo i odgovorili su da je požar u bebinoj sobi - prepričava Megan.

Požar, Južna Koreja
foto: Profimedia

Kada su došli do smeštaja, njihova dadilja Loren bila je u suzama.

- Trebalo je da ostavi Arčija da odspava i samo je rekla: "Idem da pojedem nešto dole".Za to vreme koliko joj je trebalo da siđe na donji sprat, grealica u dečijoj sobi se zapalila. Nije bilo detektora dima. Neko je slučajno osetio dim u hodniku i ušao unutra, a vatra je ugašena - ispričala je Megan.

Morali odmah da nastave sa obavezama

Nakon požara, smešteni su u drugu rezidenciju. Iako je bila izuzetno potresena, Megan je morala da nastaviti da izvršava kraljevske obaveze sa suprugom, princem Harijem.

Ipak, nije bila zadovoljna odlukom da mora da nastavi sa obavezama uprkos situaciji koja se dogodila.

1 / 8 Foto: Profimedia

- Rekla sam: "Ovo nema smisla. Možete li da kažete ljudima šta se dogodilo?" Fokus je na kraju bio na tome kako sve to izgleda, a ne kako smo se mi osećali. Deo humanizacije i probijanja ovih etiketa i kutija u koje smo stavljeni je imati neko razumevanje o trenucima iza kulisa kojih ljudi možda i nisu svesni, i moramo jedni drugima da damo oduška. Zato što smo to što jesmo, mi smo morali da ostavimo naše dete - ispričala je Megan.

Bonus video:

04:01

BRZE VESTI 23.08.2022. 17:55

(Espreso/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.