MONSTRUM USMRTIO DEVOJČICU (9) DOK SE SPREMALA ZA KREVET! U porodičnoj kući se desio pravi HOROR! (FOTO)
Olivija Prat-Korbel, Foto: Facebook

ubistvo

MONSTRUM USMRTIO DEVOJČICU (9) DOK SE SPREMALA ZA KREVET! U porodičnoj kući se desio pravi HOROR! (FOTO)

Pored Olivije, upucana je i njena majka, koja je završila sa metkom u zglobu

Objavljeno:

Devetogodišnja devojčica Olivija Prat-Korbel ubijena je u Liverpulu nakon što je naoružani muškarac upao u kuću njene porodice dok je jurio drugog muškarca koji nije tamo živeo.

Policija Merseisidea saopštila je da je devojčica upucana dok se spremala na spavanje. Iz policije kažu da je porodica neutešna zbog tragedije.

Policija je rekla da je Olivijina majka Cheril Korbel otvorila ulazna vrata u aveniji Kingsheath da vidi što se događa nakon što je čula pucnjeve na ulici. Tada je 35-godišnji muškarac na silu ušao u kuću, a za njim je krenuo i napadač.

Napadač je ispalio niz hitaca te se uopšte nije obazirao na Oliviju i njenu porodicu koja nije imala veze sa napadačem ili čovekom koji je nasilno ušao u njihovu kuću, saopštila je policija.

Devojčica umrla u bolnici

Pored Olivije, upucana je i njena majka, koja je završila sa metkom u zglobu. Čovek koji je ušao u njihovu kuću upucan je nekoliko puta u gornji deo tela.

Prijatelj 35-godišnjaka ga je tada podigao i odveo u bolnicu, ostavljajući Oliviju. Ubrzo je stigla policija i devojčica je prebačena u dečju bolnicu Alder Hej, gde je umrla. Olivijina majka i ranjeni 35-godišnjak su u bolnici zbog zadobijenih povreda.

O ubistvu se oglasio i britanski premijer Boris Džonson, koji je na Tviteru napisao da je pucnjava u Liverpulu bila strašna i da će policija Merzisajda učiniti sve što je potrebno da uhvati Olivijinog ubicu i obezbedi pravdu.

Niz ubistava u Merseisideu Olivijino ubistvo je poslednje u nizu ubistava sa vatrenim oružjem i noževima u Merzisajdu tokom protekle nedelje. Policija još uvek istražuje pucnjavu u nedelju u kojoj je ubijena 28-godišnja Ešli Dejl, službenica za zdravlje životne sredine u Savetu Nouslija. Detektivi kažu da Dale nije bio prava meta napada i da su ubice pogrešile.

32-godišnji muškarac uhapšen je u ponedeljak uveče u Kirkbiju zbog sumnje da je izvršio ubistvo nakon što je žena u svojim 50-im godinama smrtno izbodena na parkingu paba. Policija je pozvana na nered u kojem je muškarac od 30 godina takođe zadobio povrede ruke i tela.

1 / 6 Foto: Profimedia

Prošlog utorka uveče, 22-godišnji Sem Rimmer ubijen je iz vatrenog oružja u oblasti Dingla. Policija traga za dvojicom muškaraca u tamnoj odeći koji su viđeni kako napuštaju lice mesta na električnim biciklima. Prošlog meseca, 15-godišnji dečak je bio u zatvoru zbog ubistva 12-godišnje Ave Vajt u noći kada su upalila božićna svetla u centru Liverpula.

Bonus video:

05:11

BRZE VESTI 23.08.2022. 15:55

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.