DOBILI NA LUTRIJI, A ONDA IH POTERAO MALER! Ljubimci im RASKOMADALI dobitnu srećku: Evo da li su dobili pare
Foto: Dado Đilas

MALER

DOBILI NA LUTRIJI, A ONDA IH POTERAO MALER! Ljubimci im RASKOMADALI dobitnu srećku: Evo da li su dobili pare

Par je imao sreće kada je osoblje uspelo da ponovo spoji sažvakane komade

Objavljeno:

Nejtan i Rejčel Lamet iz Masačusetsa, nisu mogli da veruju kada su njihova dva psa pojela dobitnu srećku!

Par iz Masačusetsa je doživeo jednu nesvakidašnju situaciju kada su njihova dva psa raskomadala dobitnu srećku na lutriji. Par je na kraju unovčio dobitke na lutriji uprkos tome što su njihova dva psa raskomadala tiket. Nejtan i Rejčel Lamet, iz Salema, Masačusets poslali su oštećeni tiket Lutriji sa beleškom i slikom svojih kučića.

Par je imao sreće kada je osoblje uspelo da ponovo spoji sažvakane komade i potvrdilo pobedničke brojeve. Saopštenje koje je objavila kompanija glasi: "Zvaničnici Lutrije Oregon videli su različite srećke u mnogim državama. Neki su bili oprani jer su ostali u farmerkama, neki su čak bili i pregaženi automobilima. Ali ranije ove nedelje su prvi put imali ovakav slučak. "Lutrija Oregon je dobila pismo sa pocepanim listićem i slikom dva psa. Tako je, psi su pojeli srećku."

Epl i Džek, u porodici su od kada su bili štenad, a dvojac je uspeo da napravi ozbiljne nestašluke ovog meseca. "Iz nekog razloga smo ostavili srećku na sofi i oni su procenili da je ukusna. Otišla sam u krevet i kada sam se probudila bila je pojedena do te mere da sam mislila da se ne može sastaviti. Ali moj muž je mislio da je to urnebesno i da bi neko mogao da se nasmeje u najmanju ruku. Rekao je da je sigurno pobednik."

Osoblje Lutrije Oregon je uspelo da ponovo sastavi tiket kao slagalicu i ubrzo je shvatilo da je vredan nagrade. Par nije mogao da veruje da im je ček poslat. Zvanične smernice Oregona navode da pobednik čiji je tiket oštećen mora da mora da popuni pobednik mora da popuni obrazac zahteva i obrazac izjave pod zakletvom.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.