TURISTE ZATEKAO PRAVI HOROR NA ODMORU U TRUSKOJ: Po bazenu plutala zelena prljavština (VIDEO)
Bazen, Foto: TIKTOK/MUMMA_BEAR_1/SCREENSHOT

JEZIVO

TURISTE ZATEKAO PRAVI HOROR NA ODMORU U TRUSKOJ: Po bazenu plutala zelena prljavština (VIDEO)

Jedna turistkinja ocenila je odmaralište sa pet zvezdica u Turskoj kao "odvratno" nakon što je u hotelskom bazenu pronašla zeleno-braon fleke koje su plutale po vodi i sve je to snimila.

Objavljeno:

Korisnica TikToka je objavila užasavajući snimak sa odmora u Turskoj!

Jedna turistkinja ocenila je odmaralište sa pet zvezdica u Turskoj kao "odvratno" nakon što je u hotelskom bazenu pronašla zeleno-braon fleke koje su plutale po vodi i sve je to snimila. U seriji video snimaka na TikTok-u, od kojih jedan ima preko 2,8 miliona pregleda, u opisu stoji da je žena otišla na letovanje u Tursku na dve nedelje sa svojom porodicom, a da je ono što je zatekla bilo užasno.

U jednom klipu pokazala je slajd šou fotografija na kojima se vidi prljavština oko bazena, kao i unutar hotela. Na drugom se vide oblaci prljavštine kako plutaju u vodi, u pozadini snimka se čuje: "Šta je ovo bre? Ima ga svuda!" Na trećem snimku, nezadovoljna žena je rekla da se prljavština sve vreme izlivala u bazen. "Nikad nisam doživela da prljavština curi kroz filtere bazena, iako nisam šokirana jer je ovaj bazen odvratan. Počelo je da izlazi kroz sve filtere dok smo svi bili u njemu."

Takođe je rekla da je ceo hotel "prljav". "To nije jeftin hotel! Čak i da jeste, nema izgovora da bude ovako prljav." Ali, rekla je da su ona i njeni voljeni imali dobar odmor, jer su odlučili da svoj boravak na prelepom suncu jednostavno iskoriste na najbolji način. "Moraš da se smeješ ili ćeš plakati! Ovo je prvi put da imamo ovaj problem u Turskoj.

Pogledajte snimke iz hotela:

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.