MLADOŽENJA STEPAN NASMRT PREBIO SUPRUGU USRED SVADBE PA JE BACIO U JARUGU: Reakcija svatova je POSEBNO JEZIVA
Mladoženja, Foto: Profimedia

PRAVI UŽAS

MLADOŽENJA STEPAN NASMRT PREBIO SUPRUGU USRED SVADBE PA JE BACIO U JARUGU: Reakcija svatova je POSEBNO JEZIVA

Glavni istražitelj Kiril Petrušin je na suđenju izneo detalje slučaja

Objavljeno:

Mladoženja iz Rusije je osuđen na 18 godina zatvora jer je ubio mladu pred svatovima na dan njihovog venčanja u oktobru prošle godine.

Stepan Dolgik (25), prebio je nasmrt suprugu kada je usred svadbe počeo da sumnja da ga ona vara. Telo Oksane Poludenceve (36) je zatim njen pijani muž bacio u jarugu.

On ju je iznenada napao tokom proslave u njihovoj kući, svatovi su navodno bili previše uplašeni da intervenišu, ali su obavestili policiju da se u sibirskom selu Prokudskoje desio stravičan zločin.

Glavni istražitelj Kiril Petrušin je na suđenju izneo detalje slučaja.

– Počeo je da je udara pesnicama i nogama ispred kuće. Uhvatio ju je za kosu, udario, izgurao na ulicu, gde je takođe nastavio da je udara po telu i glavi – kazao je on, prenosi Miror pisanje ruskih medija.

Dolgik je već bio osuđivan za ubistvo, ali se sprijateljio sa Oksanom dok je bio u zatvoru.

1 / 3 Foto: Profimedia

Prema svedočenju njenih prijatelja Oksana je mislila da može da pomogne osuđivanom pljačkašu i ubici da se otrgne kandži kriminala

– Ona ga je zaista volela i jedva je čekala da bude oslobođen – kazao je jedan od njenih prijatelja.

Ubistvo se dogodili samo par sati nakon što su se zakleli jedno drugom na oltaru, a Dolgik je odmah sve priznao čim ga je uhapsila Nacionalna garda.

– Dugo ju je tukao, pred svedocima, i udarao u vitalne organe u trupu i u glavu. Tokom istrage je u potpunosti priznao krivicu – kazao je Petrišin.

On je dodao da ne može da zvanično da komentariše da li se ubica pokajao.

– Ja lično ne verujem da se pokajao. U stanju alkoholizma, zbog ljubomore, razvio je neprijateljski stav prema supruzi. Bio je ljubomoran na jednog od svatova. Činilo mu se da se ponaša nekorektno, što je izazvalo skandal – kazao je istražitelj.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.