ŠOK SNIMAK SA SRPSKE SVADBE: Ovo SAMO kod SRBA ima, gosti u NEVERICI! (VIDEO)
Slika sa lica mesta, Foto: Printscreen, Profimedia

NEBESKI NAROD

ŠOK SNIMAK SA SRPSKE SVADBE: Ovo SAMO kod SRBA ima, gosti u NEVERICI! (VIDEO)

Zna se da je kod nas na veseljima zagarantovan provod. Dobra muzika, dobra hrana, a pića na pretek

Objavljeno:

Snimak sa jedne srpske svadbe postao je viralan na društvenim mrežama.

Zna se da je kod nas na veseljima zagarantovan provod. Dobra muzika, dobra hrana, a pića na pretek!

Naročito se izdvajaju veselja pod šatorom, tu se svašta nešto može videti, a posebno su zanimljivi momenti sa muzikom. Šta sve ljudima padne na pamet, od toga da muzičar leži dok svira, da mu se novčanice lepe po glavi, da svira na uvce...

Tako se pojavio snimak sa jednog veselja na kom je jedan pijani gost odlučio da muzičara stavi u kolica i provoza ga okolo. U pitanju je bio violinista koji se udobno smestio i vožnja je krenula.

Gosti su u neverici gledali šta se dešava, a muzičar je bez problema nastavio da svira. Pogledajte kako je to izgledalo.

Podsetimo, snimak na kojem mladoženja, kao poslasticu, nudi gostima na svadbi beli prah nalik na kokain, a jedan mladić ispred kamera čak uzima i "crtu", zatekao je javnost. Mnogi su osudili ponašanje na snimku, dok se nije otkrila prava istina o ovoj svadbi.

I dok se vodila rasprava da li je posredi prava droga ili samo šala, oglasio se i sam mladoženja. Kako je naveo, „beli prah“ je zapravo – so.

Dok je svečanom salom odzvanjala pesma „Celo selo šmrče belo“, mladoženja je odlučio da gostima ponudi „beli prah“, a gosti su se oko njega okupili kako bi uzeli „jednu crtu“.

Snimak je uzburkao Srbiju, ali kako je objašnjeno, radi se o najobičnijoj šali koja je samo „ispratila“ popularnu pesmu Dj Krmka.

Bonus video:

02:08

ESPRESO ANKETA: Da li biste dali svom detetu HPV vakcinu, besplatna je i lekari su za

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.