KOLIKO NASLEDNIKA ZAPRAVO IMA VLADIMIR PUTIN? Šuška se da je napravio decu i ljubavnici, a pominju i ČISTAČICU!
Vladimir Putin i Marija Putina, Foto: Profimedia

MISTERIJA

KOLIKO NASLEDNIKA ZAPRAVO IMA VLADIMIR PUTIN? Šuška se da je napravio decu i ljubavnici, a pominju i ČISTAČICU!

Putinova prva ćerka Marija rođena je u Lenjingradu (današnjem Sankt Peterburgu) 1985. godine, dok je Katerina je rođena u Nemačkoj godinu dana kasnije

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin oduvek je brižno čuvao svoju porodicu daleko od očiju javnosti, ali su mediji uvek pronašli način da saznaju "pikanterije" o članovima njegovog najužeg kruga, pišu mediji.

Putin je u javnosti retko govorio o ćerkama Mariji i Katerini, koje je dobio sa Ljudmilom, sa kojom je bio u braku 30 godina pre nego što su se razveli 2013. Jednom prilikom je otkrio da se njegove ćerke bave naukom i da su prilično uspešne i odgovorne.

Ekonomske sankcije nametnute Rusiji uticale su i na mrežu ljudi najbližih Putinu, a posebno na njegovu decu i navodne ljubavnice. Kako su mediji nedavno otkrili, Katerina Tihonova dobila je novu ulogu, da nadgleda ruski program supstitucije uvoza.

Godinama već mediji bruje o Putinovoj vezi s bivšom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, s kojom navodno ima dvoje dece. Upravo se i Kabajeva našla na crnoj listi Zapada, a prekjuče su joj sankcije uvele i SAD.

Putinova prva ćerka Marija rođena je u Lenjingradu (današnjem Sankt Peterburgu) 1985. godine, dok je Katerina je rođena u Nemačkoj godinu dana kasnije.

1 / 4 Foto: Profimedia

Naime, Putin je tada živeo Dresdenu, gde je obavljao dužnost oficira sovjetskog KGB-a. Kada se porodica preselila u Moskvu 1996. godine devojke su pohađale školu na nemačkom jeziku. Putin je postao premijer 1999. godine, nakon čega devojke više nisu odlazile u školu, nego su se školovale kod kuće.

- Nisu svi očevi puni ljubavi prema svojoj deci kao što je on. Uvek je znao da ih razmazi, a ja sam bila ta koja je morala da ih disciplinuje - reči su Putinove bivše supruge Ljudmile, koje su stajale na internet stranici Putinove vlade.

Marija je studirala biologiju, a potom je išla na medicinski fakultet u Moskvi. Katerina je diplomirala azijske studije, a obe su studirale pod lažnim identitetom.

Marija Voroncova ima 36 godina i ugledna je naučnica u Moskvi. Donedavno je u ruskoj prestonici živela sa suprugom, Holanđaninom Joritom Fasenom, ali su se navodno razveli.

Marija i Fasen u braku su dobili dete. Putin je prilikom snimanja dokumentarnog filma s američkim rediteljem Oliverom Stounom 2017. godine otkrio da je deda. Kada ga je Stoun pitao ima li vremena za igru s unukom, Putin je odgovorio: "Nažalost, vrlo retko".

Katerina (35) živi na visokoj nozi i povremeno se pojavljivala u javnosti, ali nikada je u javnim istupima nisu dovodili u vezu s Putinom.

Stekla je poprilično bogatstvo i živi u luksuznim stanovima. Akrobatska je plesačica i naučnica koja ima visoki položaj na Moskovskom državnom univerzitetu. Takođe, pokrenula je ruski startup inkubator vredan 1,67 miliona dolara.

Udala se za ruskog milijardera Kirila Šamalova 2013. godine, ali se razvela 2018. godine.

Podaci o letovima sugerišu da se upustila u ljubavnu vezu s nemačkim baletanom Igorom Zelenskim sa kojim je dobila ćerku. U tajnosti je letela u Minhen više od 50 puta između 2017. i 2019. godine, a u njenoj pratnji bila je i njihova ćerka. Njihovu vezu razotkrila su ruska nezavisna novinska kuća IStories i nemački Der Spiegel.

Medijima je dostupno tek nekoliko fotografija Putinovih ćerki, ali nijedna nije novijeg datuma.

Ljubavisao i sa čistačicom?

Pre dve godine proširila se vest da je Svetlana Krivonogi, bivša čistačica, bila u ljubavnoj vezi sa Putinom i da se iznenada preselila u elitnu četvrt Sankt Peterburga.

Navodno su bili su u dugogodišnjoj intimnoj vezi koja je započela krajem 90-tih, a dobili su i ćerku.

Elizaveta Vladimirovna Rozova rodila se 2003. godine. U njenom izvodu iz matične knjige rođenih ne stoji ime oca, ali joj je srednje ime Vladimirovna. Ona je sama podstakla spekulacije o svom pravom ocu u intervjuima. Priznala je da jako liči na Putina, ali je odbila da potvrdi ili porekne da je Putin njen otac.

Krajem 2020. godine Putin je objavio da je Rusija dovršila prvu vakcinu protiv korona virusa, iako kliničko ispitivanje još nije bilo okončano.

Tom prilikom spomenuo je ćerku rekavši da se vakcinicala. Međutim, nije hteo da kaže koja je tačno ćerka učestvovala u eksperimentu.

- Dobro se oseća - rekao je tada Putin.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.