NINA USTALA IZ GROBA: Pijane komšije je pretukle i živu ZAKOPALE, u raki slušala šta spremaju njenoj PORODICI!
Ilustracija, Foto: Stefan Kojić

HOROR

NINA USTALA IZ GROBA: Pijane komšije je pretukle i živu ZAKOPALE, u raki slušala šta spremaju njenoj PORODICI!

Žena je lokalnim medijima ispričala kako su je zatrpavali dok je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha

Objavljeno: 13:40h

Žena iz Ukrajine je ustala iz groba nakon što su je pijane komšije navodno pretukle i živu sahranile, prenosi britanski Miror izveštaj lokalne televizije.

Ovaj bolestan zločin dogodio se 2020. godine, a navodi se da je Nina Rudčenko (59) iz sela Marjansk u Poltavskoj oblasti zadobila teške povrede kada su dvojica navodno pijane braće starosti 27 i 30 godina upala u njenu kuću, pa je tukli bejzbol palicom i mučili dok se nije onesvestila. Onda su je odvukli do groblja, polili je vodom po licu da je probude, naterali da iskopa raku i rekli joj da legne licem nadole.

Žena je lokalnim medijima ispričala kako su je zatrpavali dok je šakama pokušavala da zadrži mali džep vazduha.

– Smejali su se i pričali kako će mi pobiti porodicu. Kada su završili upitali su se da li sam mrtva i otišli – ispričala je Nina za televiziju NTN.

Spasla, kako kaže, zahvaljujući tome što je grob bio izuzetno plitak pa je i pored svega kroz šta je prošla uspela da se iskopa i dopuzi do kuće gde je odmah izgubila svest.

1 / 8 Foto: Printscreen

Sledećeg jutra na podu ju je našla sestra Ljudmila Gura.

– Krv i modrice su joj bili preko celog lica. Bilo je crno i otečeno, jedva sam je prepoznala – priseća se Ljudmila.

Žrtva je odmah prebačena u bolnicu, a prema nalazima hirurga Oleksandra Klimčuka, imala je potres mozga, prelome vilice i nosa, dok joj je celo telo bilo u modricama.

Navodno, sve je počelo zbog psa, kojeg je, kako tvrde braća, Nina uzela od njih. Oni su negirali da su je mučili, u šta ostali meštani tog kraja ne veruju.

Osumnjičeni za pokušaj ubistva su uhapšeni i pokrenuta je istraga. Na saslušanju su pričali kako su bili pod dejstvom alkohola, akako kažu iz policije, moguće je da će biti optuženi i za otmicu.

Ako budu proglašeni krivim, braću čeka do 10 godina zatvora.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.