TRAGEDIJA U GRČKOJ: Mladić (23) UMRO NA PLAŽI, dan ranije bio pozitivan na KORONU!
Tanasis, Foto: Facebook/Παναγιώτης Ιακωβής

JEZIVO

TRAGEDIJA U GRČKOJ: Mladić (23) UMRO NA PLAŽI, dan ranije bio pozitivan na KORONU!

Drugovi kažu da su sedeli zajedno kada se mladi Grk iznenada požalio na jake bolove u stomaku

Objavljeno: 14:14h

Tanasis Zervas preminuo je iznenada juče na plaži na ostrvu Sifons, a nalazi obdukcije pokazuju da su uzrok smrt kardiorespiratorna insuficijencija, ishemija miokarda i plućni edem.

- Čekamo i laboratorijske nalaze kako bismo imali celu sliku. Telo nam je dopremljeno uz napomenu da je pokojnik oboleo od korona virusa, ali mi to još sa sigurnošću ne znamo. Čekamo rezultate - rekao je šef forenzičke službe Ilijas Bujukas.

Mediji pišu da je mladić 25. jula dobio temperaturu, i da je uzeo antipiretike. Dan kasnije otišao je da se testira i dobio je pozitivan nalaz. Međutim, mladić nije hteo da mu korona pokvari letovanje.

Tanasis Zervas
Tanasis Zervasfoto: Facebook/Παναγιώτης Ιακωβής

Zervas je juče otišao na plažu sa prijateljima kod kampa gde su odseli. Prijatelji kažu da su sedeli zajedno kada se iznenada požalio na jake bolove u stomaku. Dok su drugovi pokušali da mu pomognu mladić je krenuo da povraća, a posle 15 minuta je pao i izgubio svest.

Hitna pomoć je odmah stigla na plažu i odvezla ga u ostrvski Dom zdravlja, gde su lekari pokušali da ga reanimiraju. Nažalost, mladiću nije bilo spasa i konstatovana je smrt.

1 / 4 Foto: Emilija Jovanović

Lekari su tad navodno uradili još jedan test na korona virus, a mladić je bio pozitivan.

Podstimo, Džek Fenton (22), bogataš iz Engleske, tragično je stradao kada su ga iskasapile elise helikoptera kojim se sa prijateljima vraćao sa Mikonosa za Atinu.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.