OLGU (17) DEČKO SVIREPO UBIO NASRED ULICE: Krvniku pao mu mrak na oči kada je čuo OVO - HOROR! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Ubistvo, Foto: printscreen kp.ru

JEZIVO

OLGU (17) DEČKO SVIREPO UBIO NASRED ULICE: Krvniku pao mu mrak na oči kada je čuo OVO - HOROR! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Stravičan zločin se odigrao naočigled vozača, a objavljen je i snimak kamere iz kola

Objavljeno:

Sedamnaestogodišnja devojka izbodena je nasred ulice u noći između 26. i 27. jula u ruskoj oblasti Novosibirsk, a svirepo ubistvo odigralo se pred kamerom i farovima automobila koji se zaustavio na raskrsnici u selu Nižnja Elcovka.

Kako piše Komsomolskaja pravda Olgu (prezime nije objavljeno) je iskasapio 10 godina stariji dečko po imenu Kušnud tako što je nožem izbo barem 14 puta.

Horor se odigrao nedaleko od supermarketa u kojem je muškarac radio i to na preporuku devojčine majke. Učenica devetog razreda je, prema izveštajima medija, pokušala da raskine sa njim, zbog čega mu je pao mrak na oči, pa je odmah pojurio niz ulicu i ubio.

Jedan od vozača pokušao je da zaustavi ubicu, ali se vratio u automobil videvši nož u njegovim rukama. Drugi svedok je taksista, koji je takođe pokušao da spreči bekstvo, ali je krvnik, zadavši poslednje udarce, brzo pobegao i nestao u šumi. Hitna pomoć stigla je 10 minuta nakon poziva i mogli su samo da konstauju smrt.

Odmah izjutra momka su zadržali službenici saobraćajne policije . Kako je saopštila policija, on je pokušao da napusti Rusiju. Za zločin mu preti doživotna robija, ako se ubistvo okvalifikuje kao posebno svirepo, kao što insistira tužulaštvo.

Kušnud je prethodno već bio osuđivan za nanošenje lakših telesnih povredea drugoj maloletnici. Majka žrtve je, kako navode mediji, u početku pokušala da se pomiri sa izborom svoje ćerke, čak i da mu nekako pomogne da dobije posao.

– Majka devojke radi na kasi. A Roman, kako smo ga mi ovde zvali, bio je utovarivač, i nadzornik skladišta. Ona mu je pomagala u radu. Niko nije ni znao da je on lud, tiranin i zlostavljač. Na poslu je potpuno druga osoba, bio je tih – rekle su njegove kolege za Komsomolskaju pravdu.

Roditelji učenice su na kraju shvatili kakav je stvarno njen momak, a njen očuh je pokušao da je zaštiti.

– Viđali su se više od godinu dana. U početku se ponašanje ćerke nije promenilo. Ali kada je htela da ga ostavi, počeo je da preti… Dali smo izjavu u policiji protiv njega, nadajući se da će policija reagovati, ali evo kako… – rekao je očuh novinarima, ali nije imati snage da završi rečenicu.

Devojčina majka je, kako prenose, u toliko teškom stanju da uopšte nije mogla da govori.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.