DANIJELA DALA SINU (2) BANANU PA OTIŠLA NA 30 SEKUNDI: Kada se vratila, zatekla je najveći HOROR na svetu!
Dete, Foto: Printscreen/Youtube/ Brandon Queen

ŠOKANTNO

DANIJELA DALA SINU (2) BANANU PA OTIŠLA NA 30 SEKUNDI: Kada se vratila, zatekla je najveći HOROR na svetu!

Učinila je sve da ga oživi

Objavljeno:

Dvogodišnji Dilan Džon Džejms Grejg preminuo je u svom domu u Sent Asafu u Velsu u julu prošle nakon što se ugušilo komadom banane neposredno pre spavanja, a ovaj slučaj i dalje opominje roditelje kako trenutak nepažnje može dovesti do najgoreg ishoda.

Naime, dečaku je majka Danijela Baterli dala bananu umesto njegove uobičajene večere – flašice mleka.

Kada se tada 30-godišnja žena vratila u sobu nakon što je izašla na ne više od 30 sekundi, pronašla je svog sina kako leži na leđima, preneo je NorthValesLive.

Džon Gitins, mrtvozornik za istočni i centralni Severni Vels, istakao je da se Danijela borila da oživi svog sina dok je porodica zvala hitnu pomoć.

Njen zet, Brajan Vilijams, koji radi kao policajac, bio je tada na dužnosti i otrčao na hitan poziv, ne shvatajući da je u pitanju njegov rođeni nećak.

Danijela je rekla da mu je dala parče banane za večeru. Rekla je da ga je potapšala po leđima i da je pokušavala sve da ga oživi.

Maltretiranje, Zlostavljanje, Dete, Dečak
foto: Profimedia

– Brzo sam shvatila da nešto nije u redu. Mahao je rukama i videla sam da se guši. Pokušavala sam sve. Ne mogu da opišem zvuk koji je ispuštao.

Ona je pozvala hitnu pomoć i dobila savet kako da pomogne Dilanu. Rekla je da je pronašla parče banane u grlu svog sina potpuno zaglavljeno i da se nije pomeralo.

I policija je stigla sa hitnom pomoći, ali tek kada je Vilijams stigao u kuću, shvatio je da je dete njegov nećak.

Vilijams, čija je supruga Danijelina sestra, rekao je da je bio šokiran kada je ušao u kuću i zatekao svoju svastiku kako vrši kompresiju grudnog koša na detetu.

Izveo je Danijelu iz sobe dok su lekari pokušavali da reanimiraju Dilana koji je odveden u bolnicu, ali je preminuo kasnije te večeri i dodao je:

– Nikada neću moći da zaboravim tu noć.

Pročitavši Danijelinu izjavu, mrtvozornik joj je rekao:

– Ne mogu ni na sekund da zamislim koliko vam je teško.

Na kraju je dao zaključak o nesrećnom slučaju izazvanom zastojem srca usled gušenja bananom i rekao da je bananu Dilanu dala na potpuno prikladan i normalan način.

(Espreso/NorthValesLive)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.