ZBOG NJIH JE PALA VLADA? Bugarski premijer OGORČEN, evo koga KRIVI za POLITIČKE TURBULENCIJE!
Kiril Petkov, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

tenzije

ZBOG NJIH JE PALA VLADA? Bugarski premijer OGORČEN, evo koga KRIVI za POLITIČKE TURBULENCIJE!

Izjava je usledila nakon što je bugarski premijer Kiril Petkov, nakon što je parlament izglasao nepoverenje njegovoj vladi, za to okrivio tri političara i rusku ambasadorku Eleonoru Mitrofanovu

Objavljeno:

Ambasada Rusije u Sofiji saopštila je da neće komentarisati unutrašnja pitanja Bugarske i saopštenje bugarskog premijera Kirila Petkova.

Ambasada Rusije u Sofiji ne komentariše unutrašnja pitanja Bugarske, a posebno ne izjave bugarskog premijera, rekli su zvaničnici, prenosi RIA Novosti.

Izjava je usledila nakon što je bugarski premijer Kiril Petkov, nakon što je parlament izglasao nepoverenje njegovoj vladi, za to okrivio tri političara i rusku ambasadorku Eleonoru Mitrofanovu.

Među prozvanim političarima su biznismen i bivši poslanik Delijan Pevski, Bojko Borisov, koji vodi partiju GERB i čiji su poslanici tražili glasanje o poverenju, te Slavi Trifonov iz stranke ETN, koja je ranije napustila vladinu koaliciju.

1 / 4 Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

"Bila mi je čast da predvodim vladu koju su zbacili Pevski, Borisov, Trifonov i Mitrofanova", rekao je bugarski premijer.

Radio-stanica BNR javlja da je Petkov izjavio da je želeo da zaštiti interese zemlje.

Bonus video:

00:20

ŠOK TVRDNJA Miletić: Svi znaju za vezu Hrkalovićke i Stefanovića, pre 6 meseci saznao sam OVO! ISPLIVALI NOVI DETALJI SKANDALA

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.