"OPASNI" MOTORCIKLI SAMLEVENI BULDOŽEROM: Javnost BURNO reagovala, evo i ZAŠTO! (VIDEO)
Buldožer, Foto: Printscreen/Twitter/Reuters

HAOS!

"OPASNI" MOTORCIKLI SAMLEVENI BULDOŽEROM: Javnost BURNO reagovala, evo i ZAŠTO! (VIDEO)

Protivnici uništavanja smatraju da su dvotočkaši mogli da budu prodati na aukciji, ili donirani osobama koje bi ih koristile za prevoz do posla

Objavljeno:

Njujorški “plavci” zaplenili su stotine motocikala i ATV-a koji su pravili nered na ulicama metropole, a odlukom vlasti uništeni su buldožerom.

Gradonačelnik “Velike jabuke”, Erik Adams, poručio je da će “iskoreniti opasna vozila s ulica”, na koja sugrađani često imaju primedbi, posebno kada je reč o buci i opasnoj vožnji.

Podeljena mišljenja

Reuters je objavio snimak uništavanja vozila na Twitteru, a akciju je označio gradonačelnik Adams.

Brojni žitelji Njujorka pozdravili su odluku nadležnih, ali ima i onih koji su ljutito reagovali, prenosi specijalizovani portal Autoevolution.

Protivnici uništavanja smatraju da su dvotočkaši mogli da budu prodati na aukciji, ili donirani osobama koje bi ih koristile za prevoz do posla.

Nadležni ističu da motocikli nisu preprodati kako bi se osiguralo da se neće vratiti u grad i “izazvati još više pustošenja”.

Bonus video:

16:15

BIA I VBA DA ODGOVORE DA LI SU STRANE SLUŽBE UKLJUČENE U AFERU PRISLUŠKIVANJA Eksperti za bezbednost o HRKALOVIĆ i STEFANOVIĆU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.