NAJNOVIJI PUTINOV SNIMAK ŠOKIRAO SVET: Nije mu dobro? Svi gledaju u jedan jedini detalj (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen Sputnjik

putin bolestan?

NAJNOVIJI PUTINOV SNIMAK ŠOKIRAO SVET: Nije mu dobro? Svi gledaju u jedan jedini detalj (VIDEO)

Kremlj i dalje insistira da je Putinovo zdravlje u savršenom stanju, a i ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je takođe nedavno negirao ove navode

Objavljeno:

Poslednje u nizu pojavljivanje ruskog predsednika Vladimira Putina, ponovo je u medijima podgrejalo sumnje o njegovom lošem zdravstvenom stanju.

Glasine da je Putin ozbiljno bolestan kruže medijima od početka sukoba u Ukrajini. Više stručnjaka za govor tela analiziralo je njegovo držanje, a među onima koji su takođe isticali da je lider Rusije ozbiljno bolestan su i bivši obaveštajci, ali i navodni neimenovani izvori bliski Kremlju.

Neki tvrde da Putin navodno ima leukemiju, rak štitne žlezde ili abdomena, dok drugi tvrde da ima simptome Parkinsonove bolesti koja je još uvek u ranoj fazi. Navode o njegovom lošem zdravstvenom stanju njegovi najbliži saradnici su u više navrata negirali.

Ruski predsednik se tokom vikenda ponovo pojavio u javnosti na dodeli Državne nagrade Ruske Federacije reditelju Nikiti Mihalkovu. Na snimku koji je počeo da kruži mrežama, vidi se kako navodno Putin jedva stoji na nogama i kako se sve vreme ljulja napred-nazad dok je posmatrao uručenje nagrade.

Ovo pojavljivanje Putina dolazi nedugo nakon što je Putin iznenada otkazao gostovanje na televizijskoj emisiji u kojoj je trebalo da uživo odgovara na pitanja građana. Mnogi sumnjaju da se on na ovaj korak odlučio jer se bojao pitanja gledalaca o sukobu u Ukrajini, dok drugi navode da se na taj korak odlučio upravo zbog lošeg zdravstvenog stanja jer ne može da izdrži da tri ili četiri sata sedi i odgovara na pitanja, piše britanski Sun.

Svi se pitaju kakvo je zapravo Putinovo zdravstveno stanje
Svi se pitaju kakvo je zapravo Putinovo zdravstveno stanjefoto: EPA-EFE/MIKHAIL METZEL / KREMLIN POOL

U maju je jedan ruski obaveštajac rekao da su Putinovi lekari navodno potvrdili da "Putin ima težak oblik raka koji brzo napreduje".

- Ostalo mu je još dve, tri godine života. Rečeno nam je da ima jake glavobolje i da kada se pojavi na TV koristi papire na kojima je velikim slovima ispisano šta treba da kaže. Toliko su velika slova da na svakom papiru stane svega nekoliko rečenica - tvrdio je tada on.

On je takođe naveo da se Putinu vid ozbiljno pogoršava.

- Njegovi udovi se takođe nekontrolisano tresu - rekao je.

Kremlj i dalje insistira da je Putinovo zdravlje u savršenom stanju, a i ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov je takođe nedavno negirao ove navode.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.