SVI MISLE DA JE "RUSKOM CARU" SVE GORE I GORE: Za vreme sastanka Putin je OVO radio sa NOGAMA! (VIDEO)
Emomali Rahmon i Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Twitter/@TVVnoticias

BOLESTAN?

SVI MISLE DA JE "RUSKOM CARU" SVE GORE I GORE: Za vreme sastanka Putin je OVO radio sa NOGAMA! (VIDEO)

U medijima se pojavila još jedan snimak sastanka ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Tadžikistana Emomali Rahmona, a koja je pokrenula nove glasine da je ruski čelnik možda bolestan

Objavljeno:

Već duže se nagađa da je ruski predsednik Vladimir Putin narušenog zdravlja. Spekulacije o lošem zdravstvenom stanju ruskog predsednika sve su češće od početka ruske invazije na Ukrajinu.

Tako se, na primer, pretpostavlja da boluje od raka ili Parkinsonove bolesti, nisu službene potvrde ni za jednu od tih tvrdnji. U medijima se pojavila još jedan snimak sastanka ruskog predsednika Vladimira Putina i predsednika Tadžikistana Emomali Rahmona, a koja je pokrenula nove glasine da je ruski čelnik možda bolestan.

U snimcima koji su podelili ruske medije i koju je prenijela ukrajinska novinska agencija Daili Ukrainian Nevs, Putin treska i vrpolji nogama dok razgovara sa svojim kolegom, a nagađa se da je to ponašanje u suprotnosti s normalnim ponašanjem čelnika, piše Nevsveek.

Neobično ponašanje verovatno je primetio i Rahmona, koji u jednom trenutku gleda dole u Putina kako izvrće noge dok govori o sigurnosti Tadžikistana.

Podsetimo, nakon vojne parade u Moskvi u čast 77. pobede Sovjetskog Saveza nad nacističkom Nemačkom takođe su krenule spekulacije da je ruski predsednik bolestan.

Putin se, podsetimo, u jednom trenutku tokom proslave pokrio ćebetom zbog hladnoće pa je kašljucao.

Mike Carter, stručnjak za govor tela, gledao je Putinov govor i uočio neke stvari u održavanju ruskog predsednika koje bi mogle biti znak nelagode ili bola.

Karter je rekao da je Putin vrlo plitko disao, ljuljao se napred-nazad što može signalizirati "uznemirenost", ali takođe može ukazivati na zdravstveni problem.

1 / 5 Foto: Profimedia

(Espreso/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.