TRESU MU SE RUKE, ZAVUKAO SE POD ĆEBENCE, A SADA I ŠEPA? Putinovo zdravlje UDARNA TEMA, ovo je svima zapalo za OKO!
Vladimir Putin, Foto: Profimedia

ruski lider

TRESU MU SE RUKE, ZAVUKAO SE POD ĆEBENCE, A SADA I ŠEPA? Putinovo zdravlje UDARNA TEMA, ovo je svima zapalo za OKO!

Pitanja o njegovom zdravlju pokrenula su se nakon što je nedavno viđen kako se čvrsto desnom rukom drži za sto na sastanku s ministrom obrane Sergejem Šojguom

Objavljeno: 12:31h

Vladimir Putin sedeo je pokriven debelim ćebetom preko nogu na Crvenom trgu u Moskvi u ponedeljak, a gledaocima Parade pobede učinilo se i da šepa.

Ruskog predsednika ćebe je sačekalo na stolici, a iako su i drugi, doduše, daleko stariji veterani Drugog svetskog rata bili pokriveni, ponovno su pokrenuta nagađanja o narušenom zdravlju Putina koji ima 69 godina.

1 / 6 Foto: Profimedia

"Ćebe je zanimljiv detalj. Redovno se šuškalo o lošem zdravlju Putina, koje Kremlj, naravno, nije priznao", komentariše za britanski "San" jučerašnji prizor bivši britanski diplomata Toni Brenton, koji je rekao i da se Putin nakon dve godine kovida sada mora ponovno angažovati.

"Oni koji su razgovarali s njim, ljudi poput francuskog predsednika Emanuela Makrona, izvestili su o manje koherentnosti nego što su navikli da dobiju od njega", nastavio je Brenton.

"Dakle, postoje razlozi za zabrinutost. Ali moramo biti malo oprezni o tome šta želimo", dodao je.

Navodi se i da je na obeležavanju Dana pobede temperatura u Moskvi bila blagih 9 stepeni, ali da je Putin, hodajući do Grobnice Neznanog vojnika, gde je položio venac, pokušavao što veštije da sakrije šepanje.

Pitanja o njegovom zdravlju pokrenula su se nakon što je nedavno viđen kako se čvrsto desnom rukom drži za sto na sastanku s ministrom obrane Sergejem Šojguom.

I na nedavnom sastanku s beloruskim predsednikom Aleksandrom Lukašenkom pokušavao je da obuzda istu ruku koja se nekontrolirano tresla. Takođe je delovao nesigurno tokom pravoslavne uskršnje mise u Moskvi.

I dok se nagađa da Putin boluje od Parkinsonove bolesti i raka abdomena, Kremlj je odbacio sve dosadašnje optužbe o lošem zdravlju ruskog predsednika.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.