PUTIN IMA TAJNU PORODICU? Isplivale ŠOKANTNE tvrdnje o ruskom lideru, navodna ljubavnica mu RODILA SINOVE?
Alina Kabajeva, Foto: Printscreen, Profimedia

skandal

PUTIN IMA TAJNU PORODICU? Isplivale ŠOKANTNE tvrdnje o ruskom lideru, navodna ljubavnica mu RODILA SINOVE?

Alina je dugogodišnja državljanka Švajcarske u koju je emigrirala iz Rusije

Objavljeno:

Iako se već decenijama spekuliše o privatnom životu ruskog predsednika Vladimira Putina, javnost nikad ranije saznala konkretne detalje od Kremlja. Prema najnovijim izveštajima koje prenosi britanski Dejli mejl, navodna ljubavnica ruskog lidera rodila je dva sina u tajnosti - jednog u Švajcarskoj, drugog u Moskvi.

Već nekoliko godina unazad kruže priče da ruski lider, koji će ove godine napuniti 70 godina, ima tajnu porodicu sa olimpijskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom, a sada je otkriveno da je reč o dvojici dečaka.

Prvi dečak je rođen u Švajcarskoj 2015. godine, navodi izvor povezan sa akušerom koji je bio na porođaju. Drugi sin je rođen u Moskvi 2019. godine, a isti specijalista je doleteo u Rusiju kako bi prisustvovao porođaju, piše u istrazi švajcarskih novina Sonntagszeitung.

Alina Kabajeva i Vladimir Putin
Alina Kabajeva i Vladimir Putin foto: EPA / MIKHAIL METZEL

"Alinina deca u i Putinova deca"

Izvor članka u kojem se iznose novi detalji iz života Kabajeve navodno je njen prijatelj koji takođe poznaje doktorku koja je obavila porođaj. U pitanju je neimenovana lekarka koja je rođena u SSSR, a poznaje Putina više od tri decenije. Ona je takođe dugogodišnja državljanka Švajcarske u koju je emigrirala iz Rusije.

Švajcarski list navodi: "Naš izvor jasno kaže: 'Alinina veza sa Putinom je postojala. Njena deca - dva sina - su Putinova deca. Alina nije imala drugu vezu. To bi bilo isuviše opasno za nju'".

Lekarka radi u klinici Sant'Ana u regionu Tičino u Švajcarskoj gde je rođeno prvo dete. Ova lekarka je duži niz godina održavala odnos pun poverenja sa Putinom, navodi se u izveštaju.

"Cela stvar je morala da se obavi veoma diskretno", rečeno je švajcarskom mediju. Doktorka iz Švajcarske je putovala u Moskvu prilikom drugog porođaja Kabajeve, kada je Putin doneo odluku da drugo dete bude rođeno u Rusiji.

Pre porođaja, Kabajeva je navodno nekoliko puta putovala u Lugano u tajnosti. Izvor švajcarskog lista je Kabajevu opisao kao "veoma prijatnu ženu".

"Ona je sportistkinja, ima veoma dobro držanje. Došla je sa majkom i sestrom, a bez telohranitelja", navodi se.

Kabajeva je putovala u Švajcarsku i nekoliko puta pre nego što je započela vezu sa Putinom 2007. godine.

Nedavno su se pojavile glasine da se ona i njena deca kriju u Švajcarskoj od kada je počeo rat u Ukrajini. Međutim, pre deset dana, posle četvoromesečnog odsustva iz javnosti, ponovo se pojavila u Moskvi.

Postoje indicije da je boravila u Ženevi u rezidenciji Genadija Timčenka, oligarha bliskog Putinu. Timčenkovi predstavnici su odbili da komentarišu ove navode. Predstavnici švajcarske vlade kažu da nema naznaka da je Kabajeva u skorije vreme bila u njihovoj zemlji.

Alina Kabajeva
Alina Kabajevafoto: Profimedia

Rusi zapanjeni izgledom Kabajeve, nosila venčani prsten

Rusi su bili zapanjeni pojavom Kabajeve na jednom događaju u Moskvi 2015 godine.

Kabajeva je tada nosila venčani prsten i haljinu britanskog dizajnera. Ruski kosmopoliten je naveo da se nešto promenilo na licu Kabajeve, dodajući da je legendarna gimnastičarka bila znatno lepša. To je pokrenulo glasine da je imala neke estetske zahvate na licu.

Izbegavajući da je poveže sa Putinom, Kosmopoliten je o Kabajevoj napisao: "Alina Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najtajnovitijih žena u našoj zemlji".

"Gimnastičarka se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti, ne pojavljuje se na društvenim mrežama i nije je moguće videti na ulici ili u tržnim centrima", navodi se.

Alina Kabajeva
Alina Kabajevafoto: Profimedia

Telegram kanal "Tolko Nikomu", takođe pažljivo birajući reči da bi izbegao rusku cenzuru, nagovestio je da Kabajeva i Putin imaju istog plastičnog hirurga.

"Novo retko pojavljivanje Aline Kabajeve. Ovog puta je obučena ležerno - i ponovo je viđena sa burmom. Rukopis porodičnog kozmetičara je prilično uočljiv", navodi se.

Glasine o vezi Putina i Kabajeve pojavile su se 2008. godine. Putin je 2013. godine objavio da se razvodi od supruge Ljudmile sa kojom ima dve ćerke.

"Imam privatan život u koji ne dozvoljavam da se iko meša. To se mora poštovati", rekao je Putin.

1 / 7 Foto: Profimedia

Kabajeva je svojevremeno rekla da je upoznala čoveka kojeg mnogo voli, dodajući: "Ponekad se osećaš toliko srećno da se čak osećaš i uplašeno". Ima mnogo izveštaja da Kabajeva nosi venčani prsten, ali nigde nema zapisa o tome da je udata.

Mnogi Rusi u njoj vide razlog zašto se Putinov brak sa Ljudmilom. Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašeno je nagovestio jednom prilikom da je do razvoda došla navodno zato što je Kabajeva izvršila pritisak na predsednika Rusije.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.