PUTINOVA LJUBAVNICA PROMENILA LIČNI OPIS! Svi pričaju o njenom novom IMIDŽU, ne liči na sebe (FOTO)
Alina, Foto: Printscreen/instagram/alinakabaeva.official

vratila se?

PUTINOVA LJUBAVNICA PROMENILA LIČNI OPIS! Svi pričaju o njenom novom IMIDŽU, ne liči na sebe (FOTO)

Putin je negirao da je imao aferu sa osvajačem zlatne medalje nakon što je Moskovski dopisnik prvi put izvestio o njihovoj navodnoj vezi...

Objavljeno:

Navodna ljubavnica ruskog predsednika Vladimira Putina, o kojoj se u poslednje vreme mnogo priča, pojavila se u Moskvi sa 'novim izgledom' nakon glasina da se krije na tajnoj lokaciji u Švajcarskoj ili u sibirskom bunkeru.

Osvajač zlatne olimpijske medalje i „najfleksibilnija Ruskinja“ Alina Kabajeva (38) pojavila se na treningu juniorske ritmičke gimnastike u moskovskoj VTB areni uoči humanitarnog Alininog festivala.

Veruje se da je ljubavnica ruskog predsednika i majka Putinove dece, koju on nikada nije zvanično priznao.

Najnovije fotografije Aline Kabajeve izazvale su spekulacije da je bivša gimnastičarka koristila istog estetskog hirurga kao i Putin, za koga je takođe ranije saopšteno da je koristio botoks i filere.

1 / 6 Foto: Printscreen, Profimedia

„Nešto se zaista promenilo na njenom licu... Legendarna sportistkinja je bila primetno lepša“, napisao je ruski Kosmopoliten, koji je izbegavao svako druženje Aline sa Putinom da ne bi zaradio cenzuru.

"Alina Kabajeva je jedna od najmisterioznijih i najmisterioznijih žena u našoj zemlji. Gimnastičarka se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti, nema je na društvenim mrežama, a nije je moguće sresti ni na ulici ni u tržnim centrima", piše Russian Cosmopolitan.

Kanal Tolko je takođe pažljivo birao reči za bilo koga u Telegramu kada je pisao o Alini i nagovestio da ona i Putin dele istog plastičnog hirurga. "Nova retka pojava Aline Kabajeve. Ovaj put je ležerno obučena - i ponovo viđena sa burmom. I da, vidi se isti 'potpis' porodične kozmetičarke", navodi se.

Putin je negirao da je imao aferu sa osvajačem zlatne medalje nakon što je Moskovski dopisnik prvi put izvestio o njihovoj navodnoj vezi 2008. Nakon objavljivanja, novine su bile prinuđene da se ugase. I Putin i Kabaeva su viđeni kako nose burme na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. i upravo je ona izabrana da nosi baklju na ceremoniji otvaranja, što je podstaklo spekulacije da je miljenica ruskog predsednika.

Alinu danas zovu - 'Ruska Eva Braun'.

(Espreso / Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.