KIM DŽONG UN POSLAO PISMO!
Kim Džong Un, Foto: EPA-EFE/KCNA

LIDER SEVERNE KOREJE

KIM DŽONG UN POSLAO PISMO!

Kim je u depeši naveo da stranka „napreduje suočena s najgorim poteškoćama“ i naglasio potrebu za širenjem svoje vizije samoodržanja

Objavljeno: 09:40h

Kim je poslao pismo zvaničnicima vladajuće Radničke partije, koji su u ponedeljak prisustvovali radionici koja je imala za cilj da se podigne motivacija za socijalizam i unaprede inovacije u ideološkim radu stranke, navodi KCNA, a prenosi Rojters.

1 / 4 Foto: Printscreen/Youtube/AFP News Agency

Kim je u depeši naveo da stranka „napreduje suočena s najgorim poteškoćama“ i naglasio potrebu za širenjem svoje vizije samoodržanja.

Severna Koreja će nastaviti da razvija značajne ofanzivne kapacitete i unapređuje svoje strateške snage, rekao je severnokorejski lider Kim Džong Un.

"Samo onaj ko ima opremu sa značajnim udarnim kapacitetima, nadmoćnu vojnu silu koju niko ne može da zaustavi, može da spreči rat, garantuje bezbednost zemlje i stavi pod kontrolu sve pretnje i ucene imperijalista", rekao je Kim.

On je to rekao tokom posete radnicima koji su učestvovali u izvođenju raketnog testa u četvrtak, prenose državni mediji.

(Espreso / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.