PROFIL OVE UKRAJINKE NA INSTAGRAMU POSEĆUJE SVE VIŠE LJUDI: Sada želi samo jedno (FOTO)
Saša Anisimova, Foto: Printscreen Instagram / sasanisimova

SAŠA ANISIMOVA

PROFIL OVE UKRAJINKE NA INSTAGRAMU POSEĆUJE SVE VIŠE LJUDI: Sada želi samo jedno (FOTO)

Njeni crteži proširili su se društvenim mrežama i dirnuli mnoge

Objavljeno:

Ukrajinska umetnica Saša Anisimova pokušala je da vrati život u razrušene zgrade svog Harkova.

1 / 3 Foto: Printscreen Instagram / sasanisimova

Na svom Instagram profilu objavila je fotografije razorenog grada koje je ulepšala svojim crtežima i ilustracijama. U svaki razrušeni stan svojim crtežima je vratila svakodnevni život. Jedan od njih nazvala je "Ukradeni životi".

"Danas punim 30 godina. Mislila sam da želim kuću, putovanja, odeću i još mnogo toga, ali sada samo želim da sa svojim psom sedim u voljenom Harkovu, pijem kavu i ne čitam vesti o ratu", napisala je uz jednu ilustraciju.

Njeni crteži proširili su se društvenim mrežama i dirnuli mnoge.

"Ne znam koliko će to trajati, ne znam koliko je ljudi ostalo bez krova nad glavom, ne znam kada ćemo prestati da slušamo buku. Znam da smo živeli svojim normalnim životom, ali oni su nam to ukrali i nazvali to spašavanjem. Nikad neću da razumem rat i nikad neću da zaboravim to strašno jutro. Nikad neću da razumem kako možeš izvikivati ​​laži", dodala je Saša.

Podsetimo, Ukrajinska vojska saopštila je da je u poslednja 24 sata pogodila više od 17 neprijateljskih ciljeva, među kojima je 6 aviona, 5 dronova, 1 helikopter i 5 projektila. Napominju da su beloruski opozicionari, kao i građani koji osuđuju ulogu svoje zemlje u ratu u Ukrajini, delimično uklonili železničku prugu koja povezuje Ukrajinu i Belorusiju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.