PONOVO LOCIRANA SUPERJAHTA ROMANA ABRAMOVIČA? Evo gde je primećen luksuzni "Solaris" ruskog milijardera!
Jahta, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

PRIMEĆEN

PONOVO LOCIRANA SUPERJAHTA ROMANA ABRAMOVIČA? Evo gde je primećen luksuzni "Solaris" ruskog milijardera!

Prošle nedelje, Abramovič je doleteo u Moskvu nakon što je napustio Istanbul svojim privatnim avionom

Objavljeno:

Jahta "My Solaris", koja se dovodi u vezu sa ruskim milijarderom Romanom Abramovičem, primećena je danas nekoliko kilometara od obale jugozapadne Turske, nakon što je poslednjih dana zaobilazila vode Evropske unije, prenosi Rojters.

Posle dva dana boravka u tivatskom zalivu u Boki Kotorskoj, prema istom izvoru, Abramovičeva jahta se uputila ka Turskoj, a danas je bila na oko 3 kilometra od turske obale, u pravcu odmarališta Datča.

Superjahta „My Solaris“ od 140 metara, koja plovi pod zastavom Bermuda, prema sajtu koji prati kretanje plovila „Marine traffic“, 8. marta je napustila brodogradilište u Barseloni gde je bila na popravci, a 12.marta je uplovila u vode Crne Gore , nakon što je Velika Britanija donijela odluku o zamrzavanju imovine ruskim oligarsima među kojima je i Abramovič, koji je inače vlasnik i fudbalskog kluba „Chelsea“.

Prošle nedelje, Abramovič je doleteo u Moskvu nakon što je napustio Istanbul svojim privatnim avionom.

1 / 5 Foto: EPA/Facundo Arrizabalaga

Prema podacima praćenja letova, to je bilo drugo putovanje aviona povezanim sa Abramovičem između turskog grada i ruske prestonice za tri dana, navodi Rojters.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.