STRAVIČNE POSLEDICE RATA: Objavljen HOROR snimak iz Ukrajine, BEŽIVOTNO TELO nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

HOROR!

STRAVIČNE POSLEDICE RATA: Objavljen HOROR snimak iz Ukrajine, BEŽIVOTNO TELO nasred ulice! (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Od početka specijalnih operacija ruske vojske u Ukrajini imali smo prilike da vidimo mnogo potresnih scena, a ova je nažalost još jedna od njih

Objavljeno: 10:46h

Specijalna operacija ruske vojske u Ukrajini je ušla u 14 dan, a za danas je Rusija najavila zatišje i rekla da je spremna da obezbedi humanitarne koridore iz pojedinih ukrajinskih gradova, uključujući Kijev.

Na društvenoj mreži Tviter se pojavio jezivi snimak iz Umana koji prikazuje žrtvu bombardovanja i stravične posledice napada.

Na video snimku koje je objavljen možemo da vidimo beživotno telo nepoznate osobe koje se nalazi nasred ulice, u lokvi krvi.

Telo je pokriveno, a sve što možemo videti su patike i bicikl koji se nalazi pored njega.

Od početka specijalnih operacija ruske vojske u Ukrajini imali smo prilike da vidimo mnogo potresnih scena, a ova je nažalost još jedna od njih.

Juče je zamenica premijera Ukrajine Irina Vereščuk rekla je da je 5.000 ljudi, uključujući 1.700 stranih studenata, evakuisano iz Sumija, jednog od 5 gradova u kojima je za juče bio najavljen režim tišine za izlazak civila.

1 / 11 Foto: Profimedia

Podsetimo, u danu za nama, američki predsednik Džo Bajden obratio se naciji i rekao da se uvodi zabrana za uvoz ruske nafte i gasa i drugih energenata u SAD. Naveo je da ovaj potez znači da su SAD zadale "još jedan snažan udarac" Putinovom rukovodstvu.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski rekao je da je izgubio interesovanje po pitanju ulaska Ukrajine u NATO. On se danas obratio britanskim poslanicima što je prvi put da se strani lider direktno obraća britanskim poslanicima, pa ga zato mnogi nazivaju istorijskim.

1 / 7 Foto: Profimedia

Predsednik Kine Si Đinping razgovarao je sa predsednikom Francuske Emanuelom Makronom i nemačkim kancelarom Olafom Šolcom oko situacije u Ukrajini. On je u razgovoru sa Makronom i Šolcom rekao da treba poštovati suverenitet svih zemalja, kao i bezbednosne zabrinutosti svake zemlje.

1 / 9 Foto: Profimedia

Situaciju u Ukrajini iz časa u čas možete pratiti na našem blogu putem ovog LINKA.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.