ZAHAROVA SE OBRUŠILA NA ZELENSKOG: Osvrnula se na njegovo ponašanje i izjave pa UDARILA JAKO!
Marija Zaharova, Foto: EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

OGLASILA SE

ZAHAROVA SE OBRUŠILA NA ZELENSKOG: Osvrnula se na njegovo ponašanje i izjave pa UDARILA JAKO!

Zaharova je dodala da je sada nemoguće ozbiljno se oslanjati na izjave Zelenskog, jer one ne mogu da se tumače kao izraz formiranog stava

Objavljeno:

Portparol ruskog Ministarstva spoljnih poslova Marija Zaharova, poručila je danas da je neophodno je analizirati izjave ukrajinskog predsednika, pre uključujući i one o ulasku u NATO, ocenjujući da je njegovo stane "neadekvatno".

"Vidite u kakvom se on specifičnom stanju nalazi kada prilazi mikrofonu. Već bi stručnjaci trebalo da se pozabave time šta se sa njim dešava. Zbog toga nije moguće duboko i ozbiljno analizirati te izjave na osnovu njegovog stanja", rekla je Zaharova za radio Sputnjik, aludirajući na intervju Zelenskog američkim medijima u kojem je izjavio da se ohladio po pitanju ulaska Ukrajine u NATO.

Zaharova je dodala da je sada nemoguće ozbiljno se oslanjati na izjave Zelenskog, jer one ne mogu da se tumače kao izraz formiranog stava.

1 / 7 Foto: Profimedia

Zelenski je juče izjavio da se ohladio po pitanju ulaska u NATO, jer je shvatio da Alijansa nije spremna da prihvati Ukrajinu zbog straha od konfrontacije sa Rusijom.

1 / 11 Foto: Printscreen/Twitter/@ChristopherJM

Komentarišući mogućnost priznanja Krima i nezavisnosti republika Donbasa, Zelenski je rekao da postoji šansa da se pronađe kompromis u pogledu dalje sudbine tih teritorija.

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.