POTUKLI SE NA SEMAFORU, PA SE AUTIMA JURILI PO CELOM GRADU: Sve je snimljeno, ovo je moguće SAMO NA BALKANU (VIDEO)
Tuča na ulicama Novog Zagreba, Foto: Printskrin

ludilo

POTUKLI SE NA SEMAFORU, PA SE AUTIMA JURILI PO CELOM GRADU: Sve je snimljeno, ovo je moguće SAMO NA BALKANU (VIDEO)

Sve se to odvijalo naočigled drugih vozača koji su ih posmatrali u koloni, a neki od njih su čak pokušavali sukob i da spreče

Objavljeno:

Nesvakidašnji obračun dvojice vozača na ulicama Novog Zagreba danas oko 14 sati dobiće i sudski epilog.

Zbog oduzimanja prednosti što je za sobom "povuklo" niz nesuglasica u saobraćaju dok su se vozili po Ulici SR Nemačke koja deli naselja Sopot i Utrinu, na semaforu su vozači Opel Corse i Audija ušli u sukob. Letele su šake i došlo je do naguravanja, a saputnica u Opelu je svojom vikom i mahanjem rukama pokušavala da smiri uzavrele strasti dvojice vozača.

Sve se to odvijalo naočigled drugih vozača koji su ih posmatrali u koloni, a neki od njih su čak pokušavali sukob i da spreče.

S obzirom na to da se tučnjava odvila na semaforu za vreme crvenog svetla, ubrzo je 26-godišnji vozač Opela seo s partnerkom u svoj auto i startovao ga. No, umesto da ide pravo, skrenuo je desno u drugu saobraćajnu traku kako bi se zabio u Audijev desni deo. Nakon toga je dao gas i pobegao kroz raskrsnicu po Aveniji Dubrovnik u smeru Avenije Mala, a uzrujani 38-godišnji vozač Audija ga je sledio.

No tu obračunu nije kraj. Došavši do rasskrsnice s Holjevčevom avenijom koja deli Sopot od Sigeta, Opel Corsa je stala na semaforu, a na nju se, na metar, "prilepio" vozač Audija pa je ekipa iz Opela izašla te ih je Audi zamalo pregazio. N

a kraju su muškarac i devojka ponovno seli u auto i polukružno se okrenuli po Aveniji Dubrovnik u pravcu Poreske uprave. Ona je u međuvremenu mobilnim pokušavala nekoga da nazove. Je li to bila policija ili su policiju pozvali građani s obzirom na to da je situacija u saobraćaju izmakla kontroli, nije poznato.

Iz PU zagrebačke su nam potvrdili da su intervenisali i da su protiv oba muškarca podneli prekršajne prijave za naročito drsko ponašanje.

A kako neslužbeno saznaje Jutarnji, uslediće i kaznena prijava protiv vozača Opela zbog oštećenja tuđe stvari. Jesu li vozači bili pod uticajem nečega ili samo kratkog "fitilja", list nije imao saznanja.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Jutarnji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.