PREMINUO MLADI VOJNIK: Prijatelj iz detinjstva ga brutalno pretukao na parkingu u Požegi
Policija (ilustracija), Foto: Nebojša Mandić

tragedija

PREMINUO MLADI VOJNIK: Prijatelj iz detinjstva ga brutalno pretukao na parkingu u Požegi

Kako se saznaje preminuli vojnik i napadač bili su prijatelji iz Eminovaca

Objavljeno:

Mladi vojnik Jakov Bočkaj (21) kojeg je u subotu pretukao 20-godišnjak na parkingu u Požegi preminuo je jutros u požeškoj bolnici.

Osumnjičeni je u subotu oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkingu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predelu glave.

"Usled udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni je nastavio još da ga udara, as potom je pobegao s mesta zločina. Jakov je preminuo u bolnici dan kasnije", saopštio je večernji.hr.

Ministar obrane Mario Banožić i načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj izjavili su saučešće porodici preminulog pripadnika Hrvatske vojske Jakova Bočkaja.

Kako se saznaje preminuli vojnik i napadač bili su prijatelji iz Eminovaca. Meštani ovog prigradskog naselja ne mogu da sakriju tugu i šok.

"Zajedno su odrastali od malih nogu, samo godinu dana su razlike. Družili su se, delili dobro i zlo. Nerazdvojni su bili", u neverici prepričavaju meštani.

Napad su snimile i nadzorne kamere, kako je javio Dnevnik.hr navodeći da je došlo do brutalnog šutiranja. Nakon toga se napadač udaljio s tog mesta, a hrvatski vojnik ostao je da leži. Saznaje se i da je policija, nakon dolaska do mesta napada, nedaleko zatekla i 20-godišnjeg osumnjičenog koji se pravio da ne zna šta se dogodilo i da želi da pomogne.

(Espreso/večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.