MUŠKARAC RANJEN U PUCNJAVI U SPLITU: Osumnjičeni 21-godišnjak u istražnom zatvoru, poternica za još trojicom
Hrvatska policija, Foto: Profimedia

epilog pucnjave

MUŠKARAC RANJEN U PUCNJAVI U SPLITU: Osumnjičeni 21-godišnjak u istražnom zatvoru, poternica za još trojicom

Ova poternica je domaća, a ako se na osnovu nje ne mogu pronaći trojica begunaca, onda sledi raspisivanje međunarodne poternice, izjavio je zastupnik županijskog suda u Splitu

Objavljeno:

Za trojicom muškaraca koje se dovodi u vezu s pucnjavom u Splitu u utorak kada je 36-godišnjak teže ranjen, raspisana je poternica, a 21-godišnjaku koji se u četvrtak predao policiji, određen je istražni zatvor, potvrdio je u subotu zastupnik Županijskog suda u Splitu, prenosi HRT.

- Trojici begunaca takođe je određen istražni zatvor iako su u bekstvu, a to znači da im se od izricanja istražnog zatvora računa vreme provedeno u njemu nakon što budu pronađeni - rekao je Hini zastupnik splitskog Županijskog suda Dinko Mešin.

Dodao je kako je "ova poternica domaća, a ako se na osnovu nje ne mogu pronaći trojica begunaca, onda sledi raspisivanje međunarodne poternice".

Izricanje istražnog zatvora svoj četvorici koje se dovodi u vezu s pucnjavom u utorak u Splitu na Putu Skalica, je na predlog Državnog tužilaštva.

Splitska policija je juče podnela krivičnu prijavu protiv 21-godišnjaka koji se predao u četvrtak te ga je predala pritvorskom nadzorniku.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.