OTKRIVENA ELITNA PROSTITUCIJA U POZNATOM KAFIĆU: Policajac glumio klijenta, pa SAZNAO SVE
ilustracija, Foto: Profimedia

JUU

OTKRIVENA ELITNA PROSTITUCIJA U POZNATOM KAFIĆU: Policajac glumio klijenta, pa SAZNAO SVE

Policija je navodno već ispitala neke devojke koje se sumnjiče za pružanje seksualnih usluga za novac

Objavljeno:

Policija istražuje slučaj elitne prostitucije u Koprivnici koja je navodno organizovana u popularnom gradskom kafiću.

Kako portal Danica.hr nezvanično saznaje iz izvora bliskih istrazi, sumnja se da su u pružanje seksualnih usluga uključene konobarice koprivničkog kafića. Reč je o eskort prostituciji, tvrdi sagovornik Danice, što potkrepljuje i fotografijama atraktivnih konobarica s društvenih mreža.

Policija je navodno već ispitala neke devojke koje se sumnjiče za pružanje seksualnih usluga za novac. Najmanje jedna je sve priznala, dodaje osoba dobro upućena u priču.

Kako prenosi portal 24sata.hr, usluge elitnih prostitutki u Koprivnici proteklih meseci koristilo je više desetina muškaraca iz Koprivnice i okolnih mesta.

- Među njima su i poznati menadžeri, preduzetnici, sportisti, dobrostojeći građani na uticajnim pozicijama - otkriva jedan od sagovornika koji je spletom okolnosti upoznat s celom aferom.

Sve je kulminiralo nakon što je policija posumnjala kako se nešto čudno događa u noćnim satima u popularnom kafiću. Priča se kako je prikriveni policijski istražitelj nakon toga navodno glumio "klijenta" i pritom uspeo da potvrdi sumnje u prostituciju.

Samo odavanje prostituciji, inače, spada pod prekršaj koji se kažnjava novčanom kaznom od 20 do 100 evra ili kaznom zatvora od 30 dana.

(Espreso/Danica.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.