POLICIJA U BUDVI UHAPSILA 23 LICA: Ovo je njihovo saopštenje, pažljivo ga pročitajte!
Među okupljenima na ulazu u zgradu Opštine bili su i pripadnici opštinskih službi - Službe zaštite i spasavanja, Foto: Printscreen/youtube

sramno

POLICIJA U BUDVI UHAPSILA 23 LICA: Ovo je njihovo saopštenje, pažljivo ga pročitajte!

Usled intervencije policijskih službenika okupljena lica su polomila stakla na ulaznim vratima zgrade Opštine Budva

Objavljeno:

Policija u Budvi privela 23 osobe zbog sprečavanja policijskih službenika u vršenju službene radnje, saopšteno je iz Uprave policije.

Na ulazu u zgradu Skupštine Opštine Budva policija je zatekla nekoliko odbornika, kao i veći broj zaposlenih i građana koji su svojim prisustvom na ulazu onemogućavali policijske službenike Centra bezbednosti Budva da sa Upravnom inspekcijom uđe u prostorije ovog objekta. Nakon izdatog upozorenja, a potom i naređenja okupljenim licima da se raziđu i omoguće izvršenje službene radnje, okupljeni su se oglušili o dato upozorenje i izdato naređenje i prilikom intervencije policijskih službenika pružili su aktivni otpor na način što su gurali policijske službenike, pokušavajući da onemoguće ulazak u zgradu Opštine. Usled intervencije policijskih službenika okupljena lica su polomila stakla na ulaznim vratima zgrade Opštine Budva. Među okupljenima na ulazu u zgradu Opštine bili su i pripadnici opštinskih službi - Službe zaštite i spasavanja i Komunalne policije koji su takođe učestvovali u pružanju aktivnog otpora policijskim službenicima u vršenju službene radnje“, navodi se u saopštenju UP.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Sputnjik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.