GRADONAČELNIK BUDVE UHAPŠEN I ODVEZEN U NEPOZNATOM PRAVCU: Drama u Budvi se nastavlja!
Carević i Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine Budva, Foto: Printscreen

haos

GRADONAČELNIK BUDVE UHAPŠEN I ODVEZEN U NEPOZNATOM PRAVCU: Drama u Budvi se nastavlja!

Policija poziva građane da se raziđu, a oni odbijaju

Objavljeno:

Carević i Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine Budva, a potom iz policijske stanice odvedeni sa zadnjeg ulaza u nepoznatom pravcu, dok je policija bacala suzavac na okupljene građane koji su skandirali da se uhapšeni odmah puste.

Gradonačelnika Budve Marka Carevića i predsednika Skupštine opštine (SO) Budva Krsta Radovića policija je izvela na sporedni izlaz stanice policije, smestila ih u auto i odvezla u nepoznatom pravcu, pišu Vijesti.

Ispred stanice policije su neredi pošto su je građani okružili, a policajci stavili gas maske, nakon što su bacali suzavac na okupljene.

Policija poziva građane da se raziđu, a oni odbijaju.

Carević i Radović uhapšeni su jutros ispred zgrade Opštine Budva.

Uhapšeni su i menadžer Opštine Budva Milo Božović, sekretar za investicija Mladen Mikijelj, Nikola Jovanović, šef Carevićevog kabineta, kao i Đorđe Vujović, Carevićev savetnik.

Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića. Carević se dok je bio u stanici policije pojavio na prozoru i pokazao da mu je noga u zavoju.

Pozdravljen je skandiranjem. Policija je tokom akcije hapšenja upotrebila hemijska sredstva, a polomljena su stakla na zgradi Opštine.

U toku je menjanje brava na opštinskim kancelarijama.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Nova.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.