ŠARANOVIĆ ISKOČIO KROZ PROZOR DA BRANI GRADONAČELNIKA OD POLICIJE! Neviđene scene u Budvi (VIDEO)
Zaposleni su u zgradi, vikali su policiji da skinu šlemove, i "ustaše, ustaše", "lopovi, lopovi", Foto: Printscreen

OPŠTI HAOS

ŠARANOVIĆ ISKOČIO KROZ PROZOR DA BRANI GRADONAČELNIKA OD POLICIJE! Neviđene scene u Budvi (VIDEO)

Prethodno je kordon policije pokušao da uvede Upravnu inspekciju u zgradu Opštine Budva

Objavljeno: 11:45h

Poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović iskočio je kroz jedan od prozora Opštine Budva dok je policija ispred zgrade hapsila predsednika Skupštine opštine Krsta Radovića, a zaposleni su vikali "ustaše, ustaše".

Podsetimo, jutros su specijalne snage ušle u zgradu opštine i uhapsile gradonačelnika Budve Marka (Demokratski front) i predsednika Skupštine opštine Krsta Radovića smenjenih 11. juna na sednici u hotelu, koju su organizovali Demokratska partija socijalista Mila Đukanovića i još nekoliko stranaka.

Pored njih dvojice, policija je jutros uhapsila i menadžera Opštine Budva Mila Božovića, sekretara za investicija Mladena Mikijelja, šefa Carevićevog kabineta Nikolu Jovanovića, kao i Carevićevog savetnika Đorđa Vujovića. Uhapšeni su i sin i brat Marka Carevića.

Prethodno je kordon policije pokušao da uvede Upravnu inspekciju u zgradu Opštine Budva. Njih su tada ispred ulaza u Opštinu dočekali Carević i Radović, i počeo je verbalni okršaj, a onda i hapšenje jer budvanske demokrate ne žele da predaju vlast DPS-u.

Zaposleni su u zgradi, vikali su policiji da skinu šlemove, i "ustaše, ustaše", "lopovi, lopovi".

- Hoćete li žene da bijete, hoćete li - vikao je poslanik Demokratske Crne Gore Danilo Šaranović pre nego što je iskočio kroz prozor da zaštiti Radovića.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Direktno)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.