"NITI MU GROBA ZNAM, NITI ŽELIM DA ZNAM": Brat ubice s Cetinja se obratio JAVNOSTI!
Cetinje, Foto: Printscreen/youtube/MediaBiro

iskren

"NITI MU GROBA ZNAM, NITI ŽELIM DA ZNAM": Brat ubice s Cetinja se obratio JAVNOSTI!

Istakao je da se celog života borio za mir i sreću svih, ali da njegova porodica, kao ni oni što su izgubili svoje članove, ni jedno ni drugo više neće imati

Objavljeno:

Boško Borilović, brat ubice sa Cetinja Vuka Borilovića, obratio se redakciji RTV Cetinje, kojoj je poslao pismo, uz molbu da bude objavljeno. On je u pismu izjavio sačučešće porodicama i komšijama nastradalih i dodao da niti zna, niti želi da zna gde mu je brat sahranjen.

„Ovim putem želim da se obratim i izjavim saučešće porodicama i komšijama nastradalih, a ni sam ne znam kako. To su bili sve dobri i pošteni ljudi i znam da ni jedna moja reč ne može ublažiti tugu i patnju za njihovim najmilijima. Žao mi je što nismo ja i moja porodica na mestu njihovih najvoljenijih, da ne nose ovu muku i patnju“, napisao je Borilović.

Vuk Borilović
foto: Facebook

Istakao je da se celog života borio za mir i sreću svih, ali da njegova porodica, kao ni oni što su izgubili svoje članove, ni jedno ni drugo više neće imati.

„Da mi je jedna dlaka na glavi u životu promislila da je za takvo zlodelo rođen moja bi mu ruka sudila. Niti mu groba znam, niti želim da znam, jer za zlodelo koje je napravio nema nijedne reči opravdanja i utehe. Samo ne želim da iko doživi sudbinu njihovih porodica i moje, koja je sada beznačajna i uništena“, napisao je Boško Borilović u pismu.

1 / 5 Foto: TV CG/Fejsbuk

Vuk Borilović ubio je deset svojih komšija, među kojima dvoje dece, a njih šest ranio. I sam je ubijen nakon krvavog pira, ali još nije utvrđeno da li je neutralisan policijskim metkom ili je to učinio njegov komšija Nenad Kaluđerović, za kog se smatra da je zaustavio masakr na Cetinju.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.