PRVA IZJAVA NEUTEŠNOG OCA KOJI JE IZGUBIO SINOVE I ŽENU U MASAKRU NA CETINJU: Profil preplavljen EMOTIVNIM SLIKAMA
Nastradali u masakru na Cetinju, Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT

tuga do nebesa

PRVA IZJAVA NEUTEŠNOG OCA KOJI JE IZGUBIO SINOVE I ŽENU U MASAKRU NA CETINJU: Profil preplavljen EMOTIVNIM SLIKAMA

Ispod objavljenih fotgrafija odmah su počeli da se nižu brojni komentari podrške Martinoviću i molitve za ubijene

Objavljeno:

Nemamo o čemu da pričamo, sve je već ispričano - rekao je kratko Miloš Martinović, muškarac koji je u masakru na Cetinju ostao bez dva sina - Marka (11) i Mašana (8), supruge Nataše i kuma Milana Mitrovića koji je pokušao da ih spase od pomahnitalog komšije ubice Vuka Borilovića (34).

Martinović se noćas, prvi put otkako se užas dogodio, oglasio i na svom Fejsbuk profilu objavio je emotivnu poruku, video i mnoštvo fotografija svojih najmilijih koje je u trenu izgubio.

Miloš Martinović
Miloš Martinovićfoto: Društvene mreže

"Miki moj, samo mi ih pazi kao do sad jer si ti uvek bio uz njih, moj brate dobri..." - napisao je Martinović iznad video klipa u kom se uz tužnu pesmu smenjuju fotografije Nataše, dece i Milana Mitrovića.

Ispod objavljenih fotgrafija odmah su počeli da se nižu brojni komentari podrške Martinoviću i molitve za ubijene.

"U srcu ostaje ljubav i uspomene, a na duši rane neprebolne..." - samo je jedna u nizu poruka koju je danas dobio Martinović,

Jezivi masakr na Cetinju u kojem je ubijeno desetoro ljudi, uključujući i dva mališana, potresao je građane koji porodicama nastradalih na svaki način pokušavaju da pruže podršku.

"Dragi Miloše, mi se ne poznajemo ne postoje reči utehe u ovom trenutku, ali molim te primi moje iskreno saučešče za ova dva prekrasna anđela i tvoju suprugu, neka im Bog dragi podari večni pokoj i nek im je laka crna zemlja. Bez reči sam više kao i cela Slovenija. Večna im slava", jedan je od komentara ispod fotografija.

Jedan korisnik društvenih mreža se saoseća sa bolom koju oseća Martinović.

"Uh, Miloše brate, saosećam sa tvojim prevelikim bolom, boli te, boleće te, brate, dok si živ, i mene i sve nas, neka ti Bog da snage, zdravlje i čistu svest, a mi ćemo se svi moliti za njihov nebeski mir. Neka ti uvek bude na umu, nekad ćemo se svi sa našim najmilijima opet zagrliti", glasi jedan od komentara.

Korisnica interneta pružila je reči podrške.

"Anđeli mali slatki, budi siguran da su sada na mnogo boljem mestu nego gde smo svi mi neka ti Bog podari snage da sve izdržiš nema reči, samo tišina, svaka bi bila mala ili nedostojna za tvoju bol", napisala je ona.

"Tvoja tri anđela čuvara živeće i spominjaće se dok si ti sa nama i nek ti ova sila da snage da izdržiš", piše ispod objave.

Deca i žena ubijeni na Cetinju, Cetinje
foto: Privatna arhiva

Osam dana od masakra

Podsetimo, Vuk Borilović je tog krvavog 12. avgusta prvo usmrtio Natašu Marinović i njenih dvoje sinova - jedanaestogodišnjeg Marka i tri godine mlađeg Mašana. Nakon toga, ušao je u dom komšija, porodice Drecun, otvorio vatru i tamo ubio troje ljudi (Danijelu, Dimitrija i Rajka Drecuna), a onda je pucao i teško ranio njihovog unuka i sinovca Aleksandra Drecuna (32). Nastavio je dalje da puca - nije poštedeo ni svog ujaka Gorana Đurišića, ni komšije Milana Mitrovića, Aleksandru i Danijelu Radunović.

Potom je nastavio dalje i ranio još pet komšija, kao i policajca Ljubišu Maksimovića koji je pokušao da ga obuzda.

Policija je prema njemu ispalila 20 hitaca, a na njega su pucali i meštani. Borilović je primio pet metaka pre nego što je pao mrtav. Još se utvrđuje čiji hitac je za njega bio smrtonosan.

(Espreso / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.