STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE TELA MASOVNOG UBICE S CETINJA: Sada je SVE JASNO!
Ilustracija, Foto: Facebook, Printscreen

OBDUKCIJA TELA VUKA BORILOVIĆA

STIGLI REZULTATI OBDUKCIJE TELA MASOVNOG UBICE S CETINJA: Sada je SVE JASNO!

U ubilačkom pohodu Borilovića živote su izgubili osmogodišnji M. njegov tri godine stariji brat M. i njihova majka Nataša Martinović (35)

Objavljeno:

Obdukcioni nalaz tela masovnog ubice Vuka Borilovića (34) potvrdio je nezvanične informacije - zadobio je povrede u predelu tela od pet ispaljenih projektila.

Od čeg metka je stradao – policajca ili sugrađanina Nenada Nena Kaluđerovića, utvrdiće istraga koja je u toku.

To proizilazi iz odgovora Višeg državnog tužilaštva u Podgorici, iz kog su za “Vijesti” objasnili da im još nisu dostavljeni obdukcioni nalazi tela deset Borilovićevih žrtava.

Obdukcioni nalaz tela Borilovića dostavljen je tužiteljki u petak, 19. avgusta, sedam dana nakon tragedije na Cetinju.

”Više državno tužilaštva u Podgorici, povodom događaja na Cetinju od 12. 08. 2022. godine, u kontinuitetu preduzima brojne mere i radnje u cilju potpunog rasvetljavanja predmetnog događaja, a po naredbi tužilaštva obavljena je obdukcija i danas je dostavljen obdukcioni nalaz tela V. B., iz kojeg nalaza se zaključuje da je navedeno lice zadobilo povrede u predjelu tela od pet ispaljenih projektila, dok obdukcioni nalazi za druga stradala lica još nisu dostavljani, kao ni nalazi drugih veštačenja, tako da će se tek nakon dostavljanja svih nalaza veštačenja i objedinjavanja svih dokaza moći donijeti odluka u predmetu”, odgovorila je 19. avgusta rukovoditeljka i portparolka tog tužilaštva, viša državna tužiteljka Lepa Medenica.

Vuk Borilović
Vuk Borilovićfoto: Facebook

U tom predmetu, u svojstvu građanina, saslušano je više osoba, a među njima i Kaluđerović. Taj Cetinjanin tužiteljki Andrijani Nastić ispričao je svoje viđenje događaja u naselju Medovina.

Tokom kravave drame u kojoj je ubio i dvoje maloletne dece, Borilović je iz lovačke puške nasumično pucao u komšije, ekipu Hitne medicinske pomoći, pripadnike policije i prolaznike.

U ubilačkom pohodu Borilovića živote su izgubili osmogodišnji M. njegov tri godine stariji brat M. i njihova majka Nataša Martinović (35).

I porodica Drecun sahranila je tri žrtve komšije Borilovića - Rajka Drecuna (56) i njegove roditelje Danicu (74) i Dimitrija (81).

Među nedužnim žrtvama su i tridesetsedmogodišnji Milan Mitrović, kum ubijenih Martinovića, i Goran Đurišić (54) - Borilovićev ujak, ubijen dok je pokušavao da ga urazumi.

Borilović je ubio i još dve komšinice, sestre Aleksandru (52) i Milu Radunović (50).

(Espreso / Vijesti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.