VUK BORILOVIĆ KOJI JE MASAKRIRAO PORODICE NA CETINJU 15 DANA RANIJE URADIO NEŠTO JEZIVO: Ovo normalan čovek NE MOŽE
Vuk Borilović (34) s suprugom, Foto: Facebook

STRAŠNO

VUK BORILOVIĆ KOJI JE MASAKRIRAO PORODICE NA CETINJU 15 DANA RANIJE URADIO NEŠTO JEZIVO: Ovo normalan čovek NE MOŽE

Meštani su ispričali da je Borilović pre masakra otišao u crkvu, a da je 15 dana pre masakra upao komšiji u kuću i kršio i lomio sve!

Objavljeno:

Cetinjanin Vuk Borilović (34) koji je u petak ubio 10 ljudi, među kojima i dvoje dece, i ranio šest osoba, pre počinjenog stravičnog zločina otišao je u crkvu i pomolio se Bogu, saznaje Kurir. Borilović se potom vratio u porodičnu kuću u cetinjsko naselje Medovina i počinio krvavi pir.

Planirao zločin

"Pre nego što je pobio nevine ljude i decu među njima, Vuk je otišao u crkvu i pomolio se bogu. Potom je uzeo pušku i krenuo je da ubija, na kraju je zaustavljen nakon pucnajve u kojoj su učestvovali policajci i meštanin Nenad Kaluđerović", kaže izvor za Kurir i dodaje:

"Sumnja se da je zločin isplanirao jer je prethodno sklonio svoju ženu i troje dece van Cetinja. Takođe je pripremio lovačku pušku i čak dva redenika municije, a onda je krenuo redom da ubija po kućama. Iako je morao da ubacuj nove metke on je to radio brzo i rutinski skoro sat vremena. Upucao je tako 16 osoba, a ispalio više od 100 hitaca, na kraju i u policiju i u kola Hitne pomoći. Njegova porodica je prema priči meštana jedna od najstarijih i najuglednijih na Cetinju."

1 / 10 Foto: TV CG/Fejsbuk

"Borilovići godinama i idu redovno u crkvu, a uoči svakog Božića iznose badnjak ispred manastira. Vuk je redovno učestvovao u ovim ceremonijama. Gde će mu duša, kakvo je to zlo ušlo u njega, zašto je pobio svoje komšije i dvoje dece", pričaju očajni Cetinjani.

Oni dodaju da je kuća Borilovića pokrivena kamerama i da bi to moglo da donekle reši misteriju šta je navelo ubicu da počini masakr. "Vuk je u porodičnoj kući imao video-nadzor kako unutra, tako i spolja. Celo dvorište je pokriveno kamerama koje su policajci odneli nakon zločina. Trebalo bi da se utvrdi šta je ubica radio nakon što je došao iz crkve", kažu meštani. Kako je saopštila crnogorska policija, Borilović je imao dosije i nedavno je nepravosnažno osuđen zbog nasilničkog ponašanja.

"Borilović je u mladosti imao četiri ili pet prijava za nasilniko ponašanje, a poslednji put je pre nekih šest meseci, prvo verbalno, a potom i fizički napao kolegu M. L.", prenosi crnogorski Dan i dodaje: "Nakon sukoba na poslu, Borilović je otišao kod njega u naselje Humce, povredio ga, oštetio mu auto i gađao kamenjem njegovu kuću."

Kako pišu crnogorski mediji M. L. je nakon toga prijavio Borilovića koji je potom odveden u policiju. "Borilović je u julu ove godine osuđen i naložena mu je mera nošenja nanogice zbog ovog krivičnog dela", piše Dan i dodaje da se Borilović žalio na ovu presudu i da nije bila pravosnažna.

Čudno se ponašao

Kako su meštani Cetinja ispričali, on je poslednjih meseci bio čudan, sumnjao je da mu vračaju i da ga komšije potkradaju.

"Petnaest dana pre zločina, upao je u komšijinu kuću, kršio i lomio", rekli su meštani. Podsetimo, kolege Vuka Borilovića su rekle da je on "više od pet godina radio u Nacionalnom parku."

"Bio je šef službe za ambijentalnu higijenu, zadužen za održavanje urednosti parka, postavljanje mobilijara... Bio je radan i vredan čovek, ali u poslednje vreme je bilo upadljivo, da se povukao, bio je kao usamljeni vuk. Došao bi na posao, uradio bi šta treba, a onda bi se osamio, distancirao se od kolega. Bio je kolega i drug da sve u životu pomogne onome koga je voleo, a koga nije voleo - to mu se videlo", rekao je kolega za podgoričku Pobjedu i dodao da se Boriloviću verovatno pomračio um.

Pomahnitali Vuk Borilović u petak oko 15.30 sati ubio je najpre svoje podstanare Natašu Pejović Martinović (35) i njene sinove Mašan (11) i Marka (8), a potom i njihovog porodičnog kuma Milana Mitrovića (37), svog ujaka Gorana Đurišića (54) koji je pokušao da ga zaustavi, a onda i komšije Rajka (56), Dimitrija (81) i Danicu (74) Drecun, pa Danijelu (51) i njenu sestru Aleksandru (52) Radunović.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.