OGLASILO SE BRATSTVO BORILOVIĆ: "Dok postojimo, nosićemo u sebi žalost"
Vuk Borilović, Foto: Facebook

tragedija!

OGLASILO SE BRATSTVO BORILOVIĆ: "Dok postojimo, nosićemo u sebi žalost"

Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih

Objavljeno:

Bratstvo Borilović izražava duboku žalost i upućuje iskreno saučešće svim porodicama čiji su članovi stradali u bezumnom aktu našeg bratstvenika Vuka, kaže se u saopštenju bratstva Borilovića.

- Nezapamćeni zločin, uneo je u naše duše veliku tugu i žalost za svim nevino stradalim sugrađanima. Ovaj cetinjski bol je danas ujedinio sve crnogorske domove, što daje nadu da ćemo svi zajedno ljudski i u duhu crnogorskih vrednosti, pronaći snage da ubuduće prepoznamo ovakve probleme i zajednički se borimo protiv njih. Pripadnici našeg bratstva, dok postoje, nosiće u sebi žalost i iskreno saosećanje sa unesrećenim porodicama, kojima je ovaj bezumni čin, naneo nenadoknadive gubitke – kaže se u saopštenju.

Podsetimo, u petak je Vuk Borilović ubio 10 osoba u cetinjskom naselju Medovina, a on je potom stradao. Policija nije utvrdila da li ga je usmrtio hitac kojeg je ispalio sugrađanin Nenad Kaluđerović ili oni koji su u pravcu Borilovića ispalili njeni službenici.

1 / 9 Foto: Facebook

Inače, danas je veliki broj građana Crne Gore odao poslednju poštu žrtvama zločina na Cetinju, a desetoro nastradaih sahranjeno je na cetinjskom gradskom groblju, u Bajicama, Gradcu i Ljubotinju.

Bonus video:

19:29

CENTRALNI DNEVNIK 13.08.2022.

(Espreso/24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.