NOVI DETALJI ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE (13) U BANJALUCI! Portir bio SUSPENDOVAN samo 2 nedelje, pa vraćen na POSAO
Ilustracija, Foto: Profimedia

užas

NOVI DETALJI ZLOSTAVLJANJA DEVOJČICE (13) U BANJALUCI! Portir bio SUSPENDOVAN samo 2 nedelje, pa vraćen na POSAO

Devojčica je u decembru prošle godine prijavila vaspitaču da je portir A.K. obljubio, nakon čega je slučaj prijavljen policiji, ali je ujedno sproveden i disciplinski postupak

Objavljeno:

Portir Doma Rada Vranješević osumnjičen za obljubu devojčice (13) inače štićenice doma, bio je suspendovan svega dve sedmice, potvrdio je portalu Srpskainfo Vladimir Kajkut, direktor Doma.

Devojčica je u decembru prošle godine prijavila vaspitaču da je portir A.K. obljubio, nakon čega je slučaj prijavljen policiji, ali je ujedno sproveden i disciplinski postupak, piše Srpskainfo.

– Tročlana disciplinska komisija Doma nije utvrdila veće nezakonitosti, ali je portir kažnjen sa odbijanjem od plate u periodu od tri meseca, jer je narušio odnos radnik - štićenica doma – objasnio je Kajkut.

Suspenzija portira trajala je tako dve sedmice i to za vreme disciplinskog postupka od 17. decembra kada je slučaj prijavljen do 31. decembra prošle godine, nakon čega je portir vraćen na posao u Dom Rada Vranješević.

Podsetimo, radnik Doma A.K. uhapšen je prošle sedmice zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljube devojčice (13) inače štićenice Doma rada Vranješević. Devojčica je prošle sedmice smeštena u prihvatni centar Centra za socijalni rad Banjaluka. Inače, ovu devojčicu je sa 11 godina njena baka podvodila starijem muškarcu. Baka je u međuvremenu osuđena na sedam godina zatvora, a ovaj muškarac na 12 godina.

Zbog obljube iste devojčice prošle sedmice je uhapšen i E.H. kojem je, kao i portiru u međuvremenu određen jednomesečni pritvor.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.