STRAVIČNO, POLICAJCI SKINULI MLADIĆU OMČU SA VRATA: Sprečeno samoubistvo u poslednji čas!
Policija, ilustracija, Foto: Printskrin

UŽAS

STRAVIČNO, POLICAJCI SKINULI MLADIĆU OMČU SA VRATA: Sprečeno samoubistvo u poslednji čas!

Brzom reakcijom policijskih službenika iz Broda i Dervente, sinoć oko 19 časova, u mestu Novo Selo kod Broda, sprečeno je samoubistvo dvadesetosmogodišnjaka iz Gradiške

Objavljeno:

Na osnovu informacije Policijske uprave Gradiška da se jedan mladić Gradiške nalazi na području opštine Brod, te da ima nameru da počini samoubistvo, policijski službenici Policijskih stanica Brod i Derventa su odmah krenuli da obilaze teren, piše Srpskainfo.

– U mestu Novo Selo locirali su automobil ispred jednog napuštenog pomoćnog objekta te ulaskom u navedeni objekat ugledali su muškarca na visini od oko 5 metara sa omčom oko vrata – pojašnjava portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Dodaje da je nakon četrdesetominutnog intenzivnog razgovora i opreznog postupanja u pokušaju smirivanja, policijski službenici su se uspeli popeti na tavan te osloboditi mladića od omče oko vrata, te ga nakon dužeg razgovora bezbedno spustiti u prizemlje objekta.

– Mladiću je ukazana lekarska pomoć u Službi hitne pomoći Doma zdravlja Brod odakle je prevezen u dobojsku bolnicu – istakla je Kerkezova.

(Espreso / Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.