NEVIĐENA DRAMA! KARIĆ NASRNUO NA MISICU, PA JE BRUTALNO GURNUO: Ona se umalo prevrnula, SPREČENA STRAŠNA NEZGODA!
Foto: Youtube

ŠOK!

NEVIĐENA DRAMA! KARIĆ NASRNUO NA MISICU, PA JE BRUTALNO GURNUO: Ona se umalo prevrnula, SPREČENA STRAŠNA NEZGODA!

Situacija u Beloj kući se nikada ne smiruje, a naročito kada su Karić i misica u pitanju

Objavljeno: 13:10h

Učesnik četvrte sezone rijaliti programa Zadruga”Stefan Karić žestoko je zamerio svojoj devojci Jovani Ljubisavljević kada je saznao da je spominjala Vladimira Tomovića.

Zadrugari koji su vezu otpočeli u Beloj kući, pokušavali da reše stvari i da se izmire, međutim, Stefan nije mogao da pređe preko pominjanja bivšeg.

“Ona sada ide i smeje se, priča kako je Igra istine bila top, a ja ću sada da plačem! ne mogu više, ne mogu d averujem kakv je to zlo je*eno”, plakala je Jovana.

“Šta je bilo?”, pitala je Maja.

“Ne mogu ispočetka da pričam. Danas su se posvađale Milica i Tara, i Bora je rekao da je Stefan je*ao Taru, a on se zakleo da nije. Svi su gledlai moju reakciju, i ja sma se smejala, i Vladimir mi u prolazu kaže: “Ko je koga je*o”. I Monika je to čula, i rekla na igri da sam ja komentarisala Vladimira. On je tada na igri ustao i nije se ni vraćao, i videla sam da mu smeta, i nije hteo da jede i to, i odem u garderober, i on kao neće da priča sa mnom”, dodala je Jovana.

“Ja odem u svoj krevet, i legnem kod njega, i on mi kaže da se sklonim, kao da sam ja neki ker. Ej, jedna Monika da mi uradi to. Nije me saslušao, nisam mu objasnila”, dodala je Jovana.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.