VISOKOPOZICIONIRANI INSPEKTOR BIO U KONTAKTU SA MONSTRUMOM DUŽE VREME? Klupko se ODMOTAVA, istražuje se vrh MUP-a
Nermin Sulejmanović, Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

sramota!

VISOKOPOZICIONIRANI INSPEKTOR BIO U KONTAKTU SA MONSTRUMOM DUŽE VREME? Klupko se ODMOTAVA, istražuje se vrh MUP-a

Sulejmanović je ubio tri osobe, tri je ranio, a zatim, nakon višesatne potrage, počinio samoubistvo

Objavljeno: 13:05h

Kancelarija glavnog tužioca i Uprava policije MUP Tuzlanskog kantona juče su održali hitan sastanak na kojem je bilo govora o postupanju institucija u vezi s prijavljenim krivičnim delom nasilje u porodici povodom slučaja Nizame Hećimović, koju je pre četiri dana ubio Nermin Sulejmanović i sve prenosio uživo na Instagramu.

Sulejmanović je ubio tri osobe, tri je ranio, a zatim, nakon višesatne potrage, počinio samoubistvo. Sada se utvrđuje ko je od pripadnika MUP TK javio Sulejmanoviću gde se nalazi Nizama Hećimović, koja se krila kod tetke, i kakva je uloga Dž. S., policijske službenice PU Gradačac, u celoj priči.

Ono što su bile spekulacije, juče je, kako saznaje Avaz, i definitivno potvrđeno - trostruki ubica Sulejmanović bio je u ljubavnoj vezi s policajkom Dž. S., za koju se sumnja da mu je odavala informacije iz istrage i navodno javila lokaciju gde se krije Nizama s ćerkicom.

Policajki, koja se nalazi van granica BiH, tačnije na letovanju u Italiji, sada prete suspenzija i disciplinski postupak jer je bila u vezi s kriminogenom osobom.

Gradačac
foto: PrintScreen/ Facebook

Sulejmanović je, naime, osuđivan za različita krivična dela, između ostalog, osuđivan je pre petnaestak godina i za pokušaj ubistva, što je ona znala.

Policija i Tužilaštvo, kako navodi ovaj protal, istražuju još jednog policijskog službenika koji je, takođe, imao kontakte sa Sulejmanovićem. Reč je o jednom visokopozicioniranom inspektoru policijske stanice Gradačac.

Ova osoba, kako sumnjaju istražitelji, već duže vreme je bila u kontaktima sa Sulejmanovićem. Čak su zajedno išli u teretanu, a jedno vreme mu je bio i trener.

1 / 10 Foto: Printscreen/Instagram/iron_bb24

Kćerka i prijateljica

Ćerka ovoga inspektora, takođe je bila prijateljica sa Sulejmanovićem. Pre dva dana izbrisala je sve fotografije.

Pokrenuta je i opsežna istraga kako bi se videlo kako je neko iz vrha policije uopšte sarađivao sa Sulejmanovićem, koji je poznat kao kriminogena osoba, a kamoli, kako mu je i da li je pomogao vezano za slučaj Nizame Hećimović.

MUP TK zbog istrage ne želi otkrivati detalje.

Krvavi pohod Sulejmanovića

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

On je ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

1 / 3 Foto: AP Photo Armin Durgut

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu suprugu, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.